cykla, jobba, cykla, jobba

Typ det jag gjort de senaste dagarna. Tur mina killkompisar alltid ställer upp på en cykeltur!!!! I tisdags så cyklade jag i 3 timmar med Dani haha alltså. Så går det när man hänger med geminis. Kul grej för vi har följt varandra på instagram i typ 3 år men träffades första gången i lördags. Klickade direkt såklart för han e knäpp <3

HAHA förlåt men e obsessed med min cykel den gör mig så lycklig. Tack Toni för att du faktiskt tvingade mig att köpa denna.

21:36 på väg hem från Barceloneta. <3 Älskar alltalltallt med denna staden även övergångsställena.

Min älskling. Den heter Sailor Venus om ni undrar för har ett klistermärke med just henne på fronten. Grow up tänker ni japp när jag är 34 ska jag växa upp lovar.

Jobbade igår som vanligt 08-18:30 sedan 19:30-00:30 på detta underbara ställe <3 Tjötade hela kvällen med asgoa amerikaner. Älskar detta.

Vaknade 06:30 ehhhh så gick & köpte kaffe. Idag är jag egentligen ledig men jobbar ändå 08-13, därefter ska jag fika med Bernadette och sedan hem till Cassandra för att fixa mina naglar <3<3<3 BRA DAG men shit insåg nu vilket jävla torrt inlägg detta va HAHHAA jaja sånt e livet jag har kul iaf

Gillar

Kommentarer