<3

All min text försvann men vi kör igen, summering av veckan so far :-) Fifan har hänt så mycket får typ panik. Vi började i alla fall måndagen hälsosamt med en hike i Montjuic, därefter mötte vi Frida på en fika på Kino där jag eventuellt gömde mig under bordet :-)<3 På kvällen var jag hos Henry, käkade vegansk choklad & kollade på You. Mycket bra avslut på en bra dag.

Tisdag - somna sent, vakna tidigt. Vid 07 drog vi igång fransk musik på högsta volym & hade bara världens mysigaste morgon innan jag fick springa iväg till jobbet. Var trött hela dagen men oj vad värt. Somna som en bebis vid 23 så mycket vettigt gjorde jag nog inte i tisdags hehe.

Onsdag - ja alltså wtf här spårade det. Chloe & jag gick på intervju tillsammans och nu ska vi börja oå nytt jobb idag. Allt gick väldigt snabbt hahaha. Det gick från EXTREMT LYCKORUS till värsta ångesten då vi skulle säga upp oss från vårt nuvarande jobb (som jag äääälskar) fyfan alltså blev så jävla ledsen så vi botade det med shopping (tacka gud för lite rea ibland) sen köpte vi munch & gick hem för att äta bort den värsta ångesten :-) Mycket hälsosamma sätt att döva smärta på som ni hör. På kvällen gick vi bara en kvällspromenad sen blev det mest bara chillsidills.

”Vi ska på utflykt” sa Henry. Så vi tog bussen till något ställe vetifan vart vi var, köpte öl (hehe) och sprayade graffiti i solskenet (ja jag fick också måla!!!!) Sån jääääävla ovanlig dejt men alltså fyfan vad jag uppskattar sånt. Efteråt käkade vi lunch på wok to walk sen gick vi på en shoppingrunda för att köpa maaaaaat <3 Alltså en dag efter vi hade träffats första gången blev han vegan hahaha jävla toffel. SKOJAR. Så skönt att vara med en vegan alltså, allting blir mycket enklare och jag behöver inte vara den jobbiga :-)

På kvällen mötte vi upp AMANDA som är på besök alltså shit kan inte fatta att hon ligger här i vår fucking lägenhet i Barca & sover. Det var förfan 1,5 år sedan jag träffade henne. Älskade jävla människa. Vi körde på vår vanliga kvällsrutin = ät poppe tills man mår illa. Har sovit fetedåligt inatt också pga nervös för första jobbdagen hahahah när var jag liksom nervös för ett jobb sist? Men detta känns så seriöst och ahhh vet inte man vill ju alltid vara bäst liksom. Men det kommer nog gå bra. Dagens planer är lite oklara då jag inte vet hur länge jag jobbar men ikväll blir det fan CAVA. Ingen jävla öl. Ska förbi input en sväng också och hämta min lön, kan behövas nu i helgen. För fyfan vad vi bara ska njuta och mysa hela helgjäveln. Puss.

Gillar

Kommentarer