💋💍🌾🍑

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Levlade RubyPeppar förut och dÄ trÀffade jag hastigt pÄ Dina, en av mina kompisar :D Hon hÀngde med och levlade, det var jÀttekul :D Det var ett tag sen hon och jag pratade sÄ det var grymt nice :D

Likes

Comments

Hej :D Nu sitter jag hĂ€r med ÄNNU en ny blogg. Vilken surprise. Har Ă€gt bloggar fram och tillbaka sen jag var 9 Ă„r.

Nu ska jag hÄlla fast vid denna blogg, försöka iaf. Ska berÀtta om mig sjÀlv :D

Jag heter dÄ Thilda Persson och Àr uppvÀxt i vackra VÀrmland. Jag startade den hÀr bloggen för att jag Àr vÀldigt intresserad av att skriva och att fotografera sÄ det passar ju bra :)

I den hÀr bloggen sÄ kommer ni att fÄ lÀsa om HÀstar, Youtube, Musik, Mode, Star Stable :) Ska skriva lite historia om alla Àmnen hÀr nu:

HÀstar: Jag har alltid varit intresserad av hÀstar, inte bara ridsporten utan sjÀlva djuret med. Jag har ridit sen jag var 1 Är och mina mÄl med ridsporten Àr att komma ut och tÀvla i hoppning, jobba som ridlÀrare och Àga en vacker hÀst. Jag kommer förhoppningsvis att söka till Hippologprogrammet efter gymnasiet. DÄ ska jag lÀsa pÄ Flyinge och pÄ Strömsholm. Ni kommer att fÄ hÀnga med mig pÄ ridlektioner, ska skriva utvÀrderingar efter varje lektion. Bilder och filmer kommer. Har anmÀlt mig till Torsby Ridklubb sÄ kommer att börja rida dÀr till hösten :) Taggar :D

Youtube: Jag har Àven en Youtube kanal som för tillfÀllet heter Thea Starwright. DÀr kommer jag att lÀgga upp massa olika videos, men mest har det blivit om ett hÀst spel.

Musik: Jag har Àven alltid varit intresserad av att sjunga, och folk sÀger att jag Àr ganska bra pÄ det ÀndÄ. SÄ drömmen finns ju alltid dÀr att man kan fÄ ett skivkontrakt :)

Mode: Jag gillar verkligen att shoppa klĂ€der och gillar att följa trender :D Även att skapa min egna trend Ă€r kul :) Vill ni ha mode inspo sĂ„ kan ni kolla in sĂ„nna inlĂ€gg.

Star Stable: MÄnga timmar per dag lÀgger jag ner pÄ detta underbara spel! Heter Thea Starwright dÀr, och mÄnga inlÀgg kommer att handla om just Star Stable och mina hÀstar dÀr. :)

Det Àr vÀll lite om mig och vad ni kommer kunna lÀsa om pÄ denna blogg :D Hoppas att ni vill följa med :D KRAM


Likes

Comments