Stay Positive

Hallå där på er!

~ Hoppas allt är bra med er och kan snart njuta av helgen som börjar imorgon! ~Det är såhär, förra veckan var jag och tog blodprover för uppföljning av min avslutade cancerbehandling och hade lovat mig själv att inte kolla på provsvaren utan skulle vänta tills idag då jag skulle till läkaren. Men så nyfiken som jag är så kollade jag på dom ändå och såg att dom vita blodkropparna var något förhöjda samt sänkan. Och direkt fick jag puls och kände att ännu en gång att marken försvann under mina fötter. Har gått med en sten i magen en hel vecka och tänk det värsta tänkbara… så som, vad gör jag nu om jag har fått återfall av min cancer? Vad händer med lillan? Vem ska ta hand om henne? Jag vill inte bli sjuk igen för jag har liksom inte tid med det nu..jag ska ju liksom bli mamma och Dennis o jag ska ju börja leva livet vi har drömt om så länge…Osv osv osv…


Men någonstans i mig så försökte jag intala mig själv om det är så att cancern är tillbaka så kommer jag fixa det här och allt löser sig. Så med stöd av både min underbara sambo och vänner o familj så försökte jag tänka positivt.

Men idag hade jag läkarbesöket och tog med mig Dennis ifall att om det skulle vara nått.. men så fick jag veta att provsvaren var så som dom var relaterat till min graviditet och han var inte alls orolig att det skulle vara något annat eftersom dom andra blodproverna såg bra ut och han kände o klämde på alla lymfkörtlar och allt såg sååå bra ut!! Så det var verkligen som en sten lättade och kände att direkt kom livet tillbaka.

Men man blir ju alltid orolig och tänker det värsta, men nu ska jag på återbesök om 4-5 månader för att se att allt fortsätter att se bra ut.


xoxo, Thilda

Gillar

Kommentarer