Min Vecka

MÅNDAG: Så hade jag brand utbildning med några från jobbet från 13.00-15.20. Men innan brand utbildningen så var jag, Emma, Helena och Charlie och åt lunch på en Kina resturang som var super mys. Efter det så kom jag hem och gick en PW runt strömmen i Norrköping. Hur fint som helst nu när det är höst med alla dessa färger och särskilt när solen lyser. Gjorde inte så mycket efter det mer än att tvätta alla kläder som låg i tvättkorgen.

TISDAG: Så jobbade jag från 06.45-15.30. Var rätt så mycket på jobbet så när jag kom hem tog jag det bara lugnt och vilade. Vid 4 tiden så kom min lillebror förbi för han skulle se på match när Norrköping spelade match. Men innan matchen så hängde han med mig och köpte mat så jag kunde laga middag till mig och Louice. På kvällen så tog jag det bara lugnt och vi kollade på serier som gick på tv. En helt okej tisdag ändå.

ONSDAG: Då jobbade jag från 13.00-21.30. Men innan det var jag ute och gick på morgonen så det var skönt. Hände inte så mycket under den här dagen så det var skönt när jag kom hem från jobbet och bara ta det lugnt och sen sova.

TORSDAG: Då var jag ledig. Började min morgon med att gå en PW runt strömmen igen och det var hur skönt som helst. Sen gick jag hem och fixade mig för att hinna med att köpa en "krya på dig" present till en killkompis som har legat på sjukhus över en månad. Så jag kom väl till US vid halv 4 så när jag kom dit så mötte han mig och vi satte oss och fika. Vi prata om allt och inget, så det var såå skönt att få se honom, det gjorde mig så glad. Sen efter vi fikade så gick vi en lite promenad och satt oss på kulle och åt lite godis och bara njöt av varandras sällskap. Så min torsdag var den bästa dagen i den här veckan. Plus så kom min älskade sambo hem efter vi har vart ifrån varandra i 1,5 vecka så det är skönt att ha han hemma igen. Så när jag kom hem från Linköping så gjorde jag middag och bara slappade framför tv:en.

FREDAG: Jobbhelg står på schemat. Så i fredags jobbade jag från 13.00-21.30 och det var full fart med alla patienter. Så när jag kom hem var jag helt slut som artist kan man säga. Men var skönt att få komma hem till sambon min, så det vart att vi gick och la oss rätt så tidigt, nästan direkt när jag kom hem..haha. Snacka om att vi var trötta.

LÖRDAG: Igår så jobbade jag från 06.45-14.30 egentligen så ska jag sluta halv fyra men på helgerna brukar man kunna gå hem tidigare så det var skönt. Så när jag kom hem igår så gick jag och Dennis (min sambo) ut på en PW. Sen åkte vi till Willys för att handla mat. Vart att jag gjorde tacopaj igår och det vart såå gott. Så kollade vi på den nya Skönheten&Odjuret och den var faktiskt bra. Sen drog klockan iväg och det var dags att gå lägga sig.

SÖNDAG: Idag börjar kl. 13.30-21.30 så det är skönt att få lite extra sovmorgon. Man behöver det när det är mycket på jobbet. Och då är det viktigt att äta en bra frukost, så idag gjorde jag en lyx frukost till mig själv. Så nu ska jag snart till jobbet så ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för Ullared som jag ska till på tisdag.

xoxo, Thilda

Gillar

Kommentarer