​Det känner som om hela min kropp bara skriker, allt rinner över och jag kan inte kontrollera någonting på rätt sätt. Det är okej att må dåligt och det är okej att vara ledsen. Men när ska jag känna att det är okej att må bra också.

Likes

Comments

Allting vände, helt och hållet. Ifrån att känna att jag aldrig någonsin skulle kunna leva utan honom vid min sida till att jag faktiskt kan se livet
ifrån en annan vinkel.
Jag kan leva utan honom och jag kan vara lycklig utan honom också.
På något sätt så visade han mig vägen till att våga släppa taget.
Jag behöver inte honom och han behöver inte mig.
Jag lärde mig att jag kan inte älta och
hoppas över att en dag står vi där och har hittat tillbaka till det vi hade. Det vi hade är bara minnen och är förflutet.
Jag kan se ett liv utan honom, jag kan känna lycka, jag kan vara glad. Jag kunde gå vidare.

Jag begravde allting och
insåg vad jag faktiskt är värd.

Likes

Comments

Idag är det en sån dag det känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Inatt somnade jag väldigt väldigt sent och klev även upp redan vid 7 för att hinna få i mig frukost. Brukar oftast aldrig äta frukost men tänkte börja ändra på det. Idag går jag i skolan till klockan 1 sedan tänkte jag hem och byta om lite snabbt och ta mig en promenad. Och efter det så ska jag träffa Hannes, tänkte oxå försöka hinna träna ikväll med Moa.

Likes

Comments

Gud vad jag saknar Bråvalla, något jag verkligen hoppas blir av i år igen. Några av bilderna är även lånade av Annie och Julia.

Likes

Comments

Lite såhär har mitt höstlov sätt ut, tillbringade 3 nätter hemma hos Annie. Festade fredag & lördag och så hann jag även med 2st mys kvällar ute hos pappa på landet.

Likes

Comments

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Likes

Comments

Nu är allting flyttat och klart, nu är det bara att städa lägenheten och packa upp alla saker kvar. Men allting börjar komma i sån ordning.

Likes

Comments

85kr/ 89kr/ 85kr

89kr/ 89kr

89kr/ 89kr

Idag är det ett erbjudande på Cocopanda och jag kunde verkligen inte låta bli att beställa, alltid bra priser och bra produkter där. Så jag klickade hem dessa två skönheter.

Likes

Comments