DAY 18- Three things you are proud about your personality

1. Jag försöker alltid tänka positivt och se de goda i människor. Gör du mig besviken kan du ibland få en chans till men sedan är det tack och hej. Denna personligheten kan både vara bra och dålig har jag tyvärr upplevt. Då jag inte alltid tyvärr blivit behandlad med den respekten jag förtjänar.

2. Jag gillar att jag ofta bidrar med massa energi och är väldigt sprallig och energifylld.

3. Jag tar hand om mig själv, låter hemskt och skriva men idag måste man som människa (speciellt tjej tyvärr..) vara egoistisk. Jag vet oftast vad jag vill och jag vet att jag är värd mycket. Personer som inte behandlar mig bra kan jag inte respektera och då får inte de lov att finnas i mitt liv. Jag vet jag förtjänar det bästa och att allt inte kommer gratis så jag är villig att kämpa för det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Day 17- How have you change in the past two years.

Okej så för två årsedan var jag precis i mina studietider just nu. 18 år och skulle strax fylla 19, tror jag var mer osäker då på mig själv och kanske inte trodde så mycket på vad jag kunde göra. Att få åka till USA var då fortfarande en dröm bara och kändes väldigt långt bort. Att jag vill plugga något med inrikting event på högskolan visste jag redan då och att jag vill börja studera när jag väl gjorde det.

Självklart har jag mognat till lite på 2 år, nu känner jag mig mer vuxen ser mer möjligheter och förstår också mer vad som krävs av mig. Jag tar inte allt från familjen för givet utan ser mer mitt egna ansvar.

Om man ska vara lite ytlig och se utseendemässigt har jag nog inte förändrats så mycket på två år, jag har lite kortare hår bara. Här kommer tre bilder som visar nästan exakt från två år till nu.

Studenten Juni 2015

Hemma i Santa Barbara Maj/Juni 2016

För två veckor sedan.

Likes

Comments

Mysigt häng på fästningsterassen

Varit på Åby med släkt och firat fina farfar 80 år!

Mysig promenad runt Marstrand med min ögonsten!

Likes

Comments

Day 16- What makes you different from everyone else?

Hmm klurig... Jag känner mig väldigt trygg i mig själv, jag får ofta folk som säger till mig "Men du Mathilda du är väldigt blyg.." No No No. Jag är absolut inte blyg jag bara väljer i vilka samtal jag känner jag vill bidra eller delta. Jag känner av läget och lyssnar gärna först sedan märker jag om det är värt för mig att lägga mig i.

Jag följer alltid den gyllene reglen och behandlar folk som dem behandlar mig, ger du mig inte respekt eller lika villkor nej då får du inte det tillbaka. Detta skulle jag också påstå gör mig trygg i mig själv.

Klart jag har dippar som alla andra tyvärr haft en väldigt jobbig vinter/höst nu. Men jag är påväg tillbaka. Jag vet inte om dessa punkter gör mig speciellt unik från alla andra men det är de jag respekterar mest med mig själv och är väldigt nöjd med.

Likes

Comments

Day 15- A moment you were most satisfied with your life.

När jag satte mig på planet hem till Sverige efter bott i USA 3 månader. Det var verkligen ett av de konstigaste ögonblicken i mitt liv jag grät för jag ville inte lämna och att äventyret skulle ta slut, men det var även glädje tårar att snart få se min familj igen. Men jag minns jag var oerhört stolt över mig själv. Att jag rest iväg själv att jag tog tag i och självförverkligande en av mina största drömmar.

Likes

Comments

Day 14- How you hope your future will be.

Första spontana tanken bright, det vill säga ljus. Nej men självklart så hoppas jag som alla andra att jag känner mig lycklig, att jag uppnår vad jag själv vill och att alla runt om kring mig mår bra.

Likes

Comments

Förra onsdagen hade jag en sista brunch i lägenheten med mina närmsta tjejkompisar här innan vi drog vidare på dagsfest. Så mysigt och lyckat verkligen.

Likes

Comments

DAY 13- Your views on drugs and alcohol.

Spännande fråga, brukar säga jag är rätt liberal så långa det inte går ut över andra människor som inte valt det, vilket det tyvärr ofta blir. Tycker man ska få ta ett glas då och då men jag tycker absolut inte om att dricka så mycket längre. Känner min fest period börjar ta slut. Det som är mest hemskt i Sverige tycker jag är att folk som börjar dricka alkohol idag eller tar droger är så fruktansvärt unga. Man måste försöka jobba bort normen om att man ska börja dricka tidigt och att en fest ska "spegla sig" över att man ska dricka alkohol mer än att umgås med sina vänner.

Likes

Comments