Idag bjuder jag på lite fina bilder tagna av: @ Impish Pictures!
Vi fick sällskap av en vacker svan och blev nästan en hel saga av de fina bilderna! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en dag med både jobbiga och bra känslor. Fotat med en ny fotograf vilket har känts bra. Men också känt mig försummad och ensam. 😔 Så kluven nu och kan inte somna, ligger bara och tänker. 
Bjuder på två bilder från idag i alla fall. Plåtade igår också men ej fått bilderna ännu.

foto: Jonas Koel
Likes

Comments

Nu var det längesedan jag orkade fota.  Haft problem med mycket magvärk och liknande så har inte orkat.
Idag ringde äntligen hemtjänsten från Järfälla kommun för att jag ska få börja arbetsträna. Så redan på torsdag sätter jag igång. Ska bli så himla skönt att komma igång och jobba!
Har inte kunnat sova alls nu på ca 3dygn så kroppen börjar ta slut känner jag. Och verkar inte bli bättre inatt, så imorgon får jag ringa läkaren för jag är så himla trött!
Så nu hoppas jag komma igång mer, både med fotandet och allt annat!

Bjuder på två bilder från dagens session.
Fotograf: Björn Lindberg
Mua: Maria Jafari- Maria Velvet BeautyLikes

Comments


Nu var det ett tag sen jag skrev men det har inte hänt så mycket senaste tiden. Inte orkat modella eller liknande så blivit mest hemma och vila.
Idag ska jag iväg och träffa en valp och hans matte, ska kanske hjälpa till och vara hundvakt 2dagar i månaden. Beror lite på hur det känns idag med valpen och så. Så ska bli spännande. 
Sen fick jag ett mail idag från en undersöknings tävling från SF bio som jag var med i. Har vunnit två biobiljetter! Känns jätte kul för jag vinner nästan aldrig något! Speciellt inte på sådana grejer!

Nej, det blir allt för nu. Bjuder på en bild av Rolf Mildh!Likes

Comments

Igår åkte jag till mor för en trevlig fredagskväll med god mat och filmen Thor 2.
Men det som gör mig så himla stolt idag är att jag har en riktigt hjälte till pojkvän!
I natt såg han en bilolycka ske och rusar för att hjälp till. Han har akutvårds utbildning och räddade en kvinnas liv! Hon skulle dött eller blivit förlamad om inte min underbara pojkvän sett till att göra det man ska.
De flesta vill flytta på folk vid olyckor men det kan vara ett livsavgörande beslut. Jag är utbildad undersköterska med mål att bli ambulansförare. Man ska ALDRIG flytta någon som råkat ut för en olycka om det inte är ett måste. Till exempel om bilen brinner! Så tänk på att aldrig flytta på en skadad om du inte måste! Nacken måste hållas stadig så se till att den skadade håller sig still, ring 112 och prata lugnade/håll handen men flytta inte personen. Det är ett misstag som kan få hemska beslut. Lämna det till de som kan! Nackskador är vanliga vid bilolyckor.

Kram på er och håll er lugna om ni måste assistera vid en olycka så ni inte stressar upp de skadade mer!

Likes

Comments

Ja ni. Vad ska man skriva idag da. Har inte skrivit sen i söndags men har inte heller hänt nåt direkt. Haft ganska ont i magen som resulterade i besök till gyn akuten igår. Hemskickad med antibotika och smärtstillande som aldrig ger effekt på mig. Så jag är rätt slut och trött idag.
Så idag bjuder jag bara på en gammal bild så får det vara sen. 

foto: Anders RibbegårdhLikes

Comments

Idag har jag varit på Burlesk loppisen i stockholm. Önskar jag hade haft mer pengar då det fanns massa fina saker men hittade det jag letade efter i alla fall :)  Detta enda som jag inte fotat var ett halsband jag köpte för fick ingen bra bild på det ;) Ett förkläde (Inte kjol som det ser ut som :)Likes

Comments

Blev en mycket kort bilträff igår, fick några otroliga magsmärtor. Tur så träffade jag en jätte go fotograf jag känner som körde hem mig. Han var en av mina första TFP fotografer och hans dotter och min lillasyster är bästa vänner.  Nu kan ni inte få bilder på bilarna jag hann fota än, då min sladd till kameran är borta så får ej in bilderna på datorn men ska försöka fixa det idag.
Innan träffen blev det även en spontanfotografering med Adrian Johnsson i vattnet.
Men det som varit jobbigt är att jag bråkat med någon jag älskar. Det var inte menat att bli till ett bråk, men jag är dålig på att förklara mig och överreagerar just nu.Visst var jag ledsen och besviken på honom men jag överdrivde nog. Jag tycker det i alla fall. Men inget jag kan göra åt det nu. Mer än att säga förlåt och det har jag gjort. Men inget mer om det nu. Bara att jag är väldigt nere och saknar honom mer än lovligt. 

Nej, nu bjuder jag på två bilder från gårdagens spontansession och sen några riktigt gamla av Patrik - fotografen jag träffade igår.

Sen bilderna av Patrik, https://www.facebook.com/FotografJPLPHOTO
Hade även med en god vän på denna session, men vet inte om hon vill att jag lägger upp de bilderna så ni får nöja er med solobilderna!

Likes

Comments

Fy satan vad ont jag har i magen idag. Mer än som en normal mensvärk. :( Fotade lite på morgonen men orkade inte mycket. Försöker vila för att jag ska orka till Barkarbys stora bilträff med kameran idag. Vill verkligen dit och fota bilar. Men just nu har jag så ont att jag knappt kan stå upp, hoppas verkligen det går över till kvällen. Det måste det bara göra!
Så trött på att ligga ensam hemma så MÅSTE ut och träffa folk. 

Får uppdatera om hur det går ikväll.

Likes

Comments

Ja, jag överdriver nog ganska mycket. Känner mig grymt känslig och sårbar vilket får mig att tveka. Jag har skrivit tre dikter idag som alla känns ganska ledsna och jag hoppas ingen missförstår. Dikterna kommer från mitt hjärta som just nu inte känslomässigt är normalt. Vilket gör dikterna likadana. Bjuder bara på två av tre då den tredje står på papper och jag ej orkat skriva in den på datan än.

Haft en otroligt tung och ensam dag.

Ensam

Hur kan jag vara ärlig

Hur kan jag vara sann

När allt jag säger sårar dig

Hur ska detta gå?

När jag står ensam här

Jag trodde vi var två

Men i ensamheten

Känner jag mig som en

Vad jag än gör, gör jag fel

Vad jag än gör, blir du sur

Så känns det nu

Mitt i mina känslors stund

Även om allt är extra starkt

Och kanske inte alls sant

Så en gnutta sanning måste finnas

Hur ska detta frö annars kunna spira?

Jag älskar dig så,

Men varför får jag bära min börda ensam?

Jag trodde vi skulle vara två.

--------------

Bevis

Jag vill ha dig

Men vill du verkligen ha mig?

I denna stund det känns ej så

För har aldrig känt mig så ensam

När vi sällan ses,

Hur kan jag vara säker?

Hur kam jag veta

Att detta är det du vill?

Jag behöver veta

Jag behöver bevis

Ett tecken från dig

Att kärleken ej är ensam

Allt jag ber om är ett tecken

Ett tecken att du älskar mig

Liksom jag älskar dig

Jag kanske tvivlar utan skäl

Jag kanske har helt fel

Men i mitt hjärta jag är ej säker

Så förstå mitt behov

Mitt behov av att veta

Att du finns här för mig

Som jag försöker finnas för dig.


Likes

Comments