"jag röker inte"

Jag är inte kär, jag vet det - för vi har aldrig setts mer än den förra festen. Men så fort du skriver så blir jag glad. Kanske för att jag kände mig avvisad av andra killar innan men, vad gör egentligen det? Jag blir glad.

Jag sätter på mig ett snyggt läppstift innan vi springer iväg till bussen som går mot Köping. För vi ska på fest. Inte på den du ska på. Utan en annan. Tyvärr. Vi kliver på bussen - är lite lulliga för att vi druckit lite innan. Vi kliver av bussen och går sedan vidare till dit festen är. Skrattar på vägen dit för vi tycker allting är roligt.

Hög musik och ett gäng okända människor gör oss väldigt obekväma. Vi tar en grogg. Går till dansgolvet. Tar en till grogg. Går ut. Tar ännu en grogg. En shot. En till grogg. - Tills jag blir full nog att jag vågar fråga dig ifall vi ska ta en cigg.

Jag och Vilma skrattar när vi är påväg för att vi tycker allting är roligt. Du snapar. Jag blir glad. Vi stannar utanför hemköp och på sidan av mig ser jag Vilma krama någon kille hon kände. Jag står brevid och försöker att inte verka så full. Förmodligen misslyckas jag. Och även hon.

Mitt hjärta slår fort och hårt. För vi är ju påväg mot dig. Vi kramas och du tar upp en cigg. Vi pratar och du visar mig en app om tatueringar - för det har vi pratat om förut. Vi skrattar och du frågar om jag inte ska röka. Jag skrattar och svarar att jag inte röker.

Gillar

Kommentarer