Idag är 6 månader som gift. Älskar min man till 1000 😇 mitt allt o lite till. O många år till ska de banne mig bli för du är mitt allt. Bästa bästa efternamnet fick jag som en ära att bära o kommer aldrig svika dig med de löftet. kommer aldrig lämna bort de ❤💋 Fredrik Hellman min man mitt liv ❤💋

Likes

Comments

Efter har pratat med socialstyrelsen fick jag veta hur jag kan gå tillväga. Min man och jag kan skaffa en praktik/ jobb leta lägenhet vart i landet som helst men att skaffa en adress vart som helst är inte lika enkelt. Så bo inneboende tills vi få något eget är alternativet även gå på socialmötet vi ska få tid till. Och där ska vi uppge våra svårigheter o hur samhället har behandlat oss den senaste tiden. Soc får inte särbehandla folk o folk. Samt att socialstyrelsen sa att socialen ska ändast hjälpa ensamkommande flykting barn men när dom fått tak över huvudet kommer deras familjer också så där står sverige maktlös. De är inget olagligt som dom gör men att socialen hjälper dom på traven är för de är mest synd om dessa barn som kommer hit. Så kan inte sverige inte hjälpa våra egna svenskar. Men att få lite tips på vägen gjorde susen. Nu väntar vi bara på tiden.

Likes

Comments

Hej.

Mitt namn är Therese o jag är gift med min man Fredrik o vi väntar vårat gemensamma barn. Vi har haft de väldigt kämpigt sen ett tag tillbaka. Vi gifte oss i September o va inneboende hos en familj i Skåne. Min man är född o uppväxt i Skåne o har sina rötter o frön där. Vi sökte bostad o de fanns inget så vi vände oss till kommunen där vi befann oss. Dom hjälpte oss med akutboende på hotell i lund o där fick vi även praktik o sysselsättning. Sökte bostad efter bostad o blev lurade ett flertal gånger. Vi fick tag i ett hus lyckades få ett kontrakt o soc ville hjälpa oss med depisition. Vi åkte ut o tittade på huset. O där fan varken vatten eller avlopp o sen var de stora mögelpartier. Inte nog med de kom de folk o påstod att dom bodde där o dom visade sitt kontrakt. Vi återvände till hotellet ringde soc som blev informerade om allt. Vi sökte vidare o fick tillslut napp på ett jättefint hus o skrev ett kontrakt o fick även möbelbidrag så vi köpte möbler betalade hyra pellets. Men hyresvärden vi hyrde huset av försvann aldrig från gården utan bodde i en husvagn. O sprang i huset som han själv ville. Min man o jag började tröttna o vi tog upp de med hyresvärdens fru o hon skulle fixa ett hus till oss i samma by vi bodde i. O vi skulle få tillgänglighet till huset så snart som möjligt. Vi hade aldrig sagt upp huset vi då bodde i o en dag kom de som en käftsmäll att dom gaddat ihop sig o skrivit ett annat kontrakt bakom Våran rygg med en annan som började flytta in sina saker. Vi fick lite smått panik o frågorna kom vart vi skulle ta vägen. Vi tog upp de med hyresvärdens fru o då ville hon hyra ut sitt hus i Landskrona. O flytten gick dagen efter. Vi började packa upp o finna ro o vårat äktenskap blev bättre. Min man började visa mig runt i Skåne o jag började få hemmakänslor för skåne o sa ofta o många gånger att jag aldrig ville bort härifrån. De gick tillmed så långt att jag fick börja med min drömutbildning. Jag va väldigt glad o uppspelt. Fram tills den dagen då vi får samtalet att folk sökt min man om natten i vårat gamla hus. Han som bor där nu hade sagt åt dom att vi inte bodde där längre. O på dagen hade de kommit två bilar utan plåtar o de hade kommit personer med vapen o sökt både mig o min man. Hyresvärden hade då reagerat o ringde upp oss o sa åt oss att fly från Skåne.  O satte oss på ett tåg till vingåker där hyresvärdens fosterson bor. Han va så snäll att han hämtade oss vid tåget o vi  fick låna hans lägenhet. Men sen fick vi samtalet om bandidos va efter oss. Jag va inte den som va den. Jag ringde upp min syster o kolla o hon har sina kontakter o de fanns inget som kunde styrka att de va något på oss. Bandidos gör liksom inga småjobb.
Vi blev så trötta på de så vi återvände ner till Blekinge o sökte bostad där. Vi ringde o ringde men fick inget napp. Jag som är bioplär går väldigt lätt in i väggen o här smällde de till ordentligt. Jag hämtades utav min egen man på tågspåret då jag inte va kontaktbar i huvudtaget. ambulansen hämtade mig o gav mig diagnos överstessad utmattning o manodepressiv klass 2 på 4 skalan. Dom tvångade mig på psyk i Karlskrona. Fick sitta på ett rum i deras äckliga kläder utan mobil o allt va bortplockat från mig. Min man ville inte följa med in för att han va för chockad för va som hänt o ville inte se mig sån som jag var. Jag va på gränsen till våldsamt upplopp berättade läkaren senare när jag kvicknade till. Min man ringde många gånger till min avdelning o frågade hur de gick o dagen efter sätter dom mig på ett tåg . Ner till Helsingborg där min man möter upp mig då han behövde hjälp. Lika chockad som dagen innan. Han va inte långt i från tårarna. Vi la in oss i Helsingborg men fick inte vara på samma avdelning. de ända som va positivt va väll maten. Jag är gravid också o dom hjälpte mig så jag fick en undersökning då jag har jobbiga smärtor på höger sida utav magen. Pratade med läkaren o jag har en sån pass allvarlig sjukdom o ingen i samhället vill hjälpa mig o min man trotts vi ber om hjälp. När vi blev utsläppta från psyk så fick vi bo på något som heter akutbo i landskrona. vi blev placerade i varsitt rum o vi fick inte vistas med varann utandningsprover o drogtester gjordes varjegång vi varit utanför ytterdörren Vi fick panik o ringde en av min mans systrar som sa vi kunde bo i hennes lägehet i en vecka. Sen fick jag ett telefonsamtal i från min ena syster i samma kommun som jag har mina barn i o hon erbjöd sig att vi kunde bo hos henne tills vi hittade en bostad. Vi har varit nu i 4 olika kommuner under en månads tid o vi får bara nej de finns inga bostäder. Ni får vända er vidare. Min man söker jobb i varenda liten by i landet för vi ska kunna få tak över huvudet. Jag som är gravid o bioplär söker bostad jobb med blåslampa trotts jag inte få ta vilket jobb som helst så måste jag . Jag vet hur detta kommer sluta men jag kommer inte ge upp. Jag har 3 barn i denna kommunen jag är i just nu o inte ens soc vill hjälpa oss i denna kommunen. Det  är helt jävla sjukt att folk är så pass färgblinda o inte kan se att vi svenskar oxå behöver hjälp. Men i stället öppnar vi upp armarna o ser hur vårat land kommer gå under snart. Vi har våra åsikter o vi står för de också o i detta läget så har vi all rätt o ha våra åsikter.

Under en månad har vi blivit mordhotade.
Lurade på en stor summa pengar.
Oskyldigt anklagade.
Och lurade utav samhället.

Likes

Comments