Är så att stolt över mig själv.
Igår cyklade jag från Nynäshamn o hem till ösmo på en timme. 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur i helvete kan man vara så jävla dum att man blandar droger och alkohol i en annans persons hem då han bjudit in dom han gillar o trodde var hans vänner till de han trodde skulle bli en riktigt bra o rolig fest? Han blev så besviken o ledsen. vad kan jag göra för att stötta honom i de som han varit med om? Känner mig så hjälplös för att jag inte kan göra någonting för jag var inte där när de hände men fått de berättat o sett bilder efter den kvällen. 😦😞😦😞

Likes

Comments

Jag förstår inte att detta hänt just nu. Att du gett mig en ny chans, jag vet inte vilken gång i ordningen nu. Du o jag har varit så tajta o kan varandra som en öppen bok samt våra egna bakfickor. Vi har haft våra bråk de har vi men du kommer alltid va en del i mitt liv o jag kommer aldrig släppa taget om dig även om vi skyndar långsamt. Saknar dig gumman även om vi haft våra stunder så har du alltid funnits där för mig o jag vet att jag ibland varit en riktigt idiot men jaaaaaaa du har ändå förlåtit mig.

Likes

Comments

Tänk att hon lever idag de kunde man verkligen inte tro för tio år sedan. Då de hemska hände. Då en fjortonåring flicka var borta i fyra dagar och ingen visste var hon var någonstans. Då skolan fick informationen att hon var försvunnen samt att hennes pappa hade polisen hemma hos sig. Hennes mamma som var orolig, hennes bröder som var oroliga ja hela hennes släckt samt folk som kände flickan var otroligt oroliga. De gick inte att missa att denna flicka som de året skulle fylla fjorton år var efterlyst i hela landet. Ja, den fjortonåring flickan de året som var efterlyst och som då bodde ute på Svartsjö landet ute på Ekerö/Färingsö ser ni här. Det var jag. 

Likes

Comments

Mina bröder ja ni ska veta att er lillasyster älskar er sjukt mycket. Ni är fantastiska och jag vet att ni alltid kommer finnas där när jag behöver er. 


Likes

Comments

Att leva leva med atopiska eksem är inte de lättaste för klådan finns där hela tiden och huden blir väldigt ofta torr. Mina utslag är inte fina över huvud taget när de blommar ut ordentligt och de tär på mig väldigt mycket. Jag kommer alltid att få leva med mina kroniska eksem för dem kommer aldrig att försvinna helt. :-( 

Likes

Comments