HeaderTog en sen lunch med Vic och Kevin. Var himla svårt att bestämma vad och vart vi skulle äta men tillslut blev det hamburgare. Nu sitter vi och tar en kaffe och ska hitta på något kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om exakt 70 dagar drar jag, Vic, Kevin, Angelica och Elin mot Grekland. Längtan är stor och fyfan vad nice det kommer att bli! Här kommer vi hänga i två veckor;

😍😍👏🏻

Likes

Comments

Eller inte, bara torsdag... Men solen skiner, musiken är på, kaffe och glass är avcheckat och livet känns rätt schysst en ledig dag som denna! Bilderna är från veckan/helgen. Tog några glas med Victoria och Elin i lördags och jag och Kevin har gymmat lite i veckan. Känns så himla härligt att sommaren börjar närma sig ❤️❤️☀️😍

Likes

Comments

Det är mycket som händer i livet just nu, så det är väääldigt svårt att skriva av sig. Men denna helg för mig kommer endast vara fylld med fest, då jag känner att ibland så vill man bara glömma det som är ett måste för ett tag och ha kul!.

Likes

Comments

Så Nina Dobrev som spelar Elena Gilbert i TVD kommer inte att vara med i säsong 7. Vet inte riktigt vad dem ska hitta på den säsongen men det kommer verkligen att suga. Eftersom att jag är ett stort fan av serien känns det som att jag kan ge det en chans men jag är mer intresserad över vad Nina Dobrev kommer att göra i framtiden. Ser fram emot hennes nya film där bla svenska Malin Åkerman är med samt Alexander Ludwig och Adam DeVine. Filmen kommer någon gång i Maj och heter The Final Girls. 

Så The Vampire Diaries kommer att suga, det är inte bara hon som lämnar showen två andra karaktärer som varit med sen pilot avsnittet kommer inte delta i S7.

Michael Trevino - som spelar Taylor. 

Och Steven R Mcqueen - Som spelar Jeremy 


Likes

CommentsHej hej bloggen. Som vanligt seg start med uppdateringen men ska försöka vara mer aktiv. Händer inte så mycket roligt i min vardag just nu, jobbar för det mesta. Ser framemot söndag då jag får lite ledigt! Men annars cash is king!

Slängde med en liten tbt bild. Tagen på antingen Gotland eller Öland. Minns inte

Likes

Comments

Denna herrmodell klockan fick följa med hem och ges bort till bror min som fyller hela 23 år idag! Han blev nöjd och god middag och fika fick mumsas innan jag åkte iväg till jobbet. En trevlig dag. Köpte även örhängen och en marinblå topp till mig själv i Skärholmen :)

Likes

Comments

Tog en sväng till Skärholmen dels med Jessica och Angelica. Vi åkte framförallt dit för att Jessicas bror fyller år och hon skulle köp en present och för att angelica skulle köp nya fiskar, fiskarna glömde vi kom Jag och Angelica på när vi satt i Liljeholmen och fikade.. Bra där! Hittade lite skit som kan komma till användning. Nu känner Jag mig fattig men det är jag inte riktigt ännu men får alltid Ågren då jag köper massa saker. Vi var tvungna att åka efter vi varit där i någon timma för Jessica skulle fira sin storebror, det var lika bra de för annars hade det blivit fler påsar och mindre pengar på kontot.

Likes

Comments

Hola! Igår var det ju påskafton och vi var på match vilket var helt underbart och det vart dessutom vinst!. Hoppas ni hade en bra påsk!.

Likes

Comments