#TheTruthHurts


"Han tog hans ene hånd om halsen på mig, i et forsøg på at kvæle mig.
Jeg kunne ikke trække vejret.
"​

Han holdte mig fast op af væggen, kyssede mig på halsen. Han tog hans ene hånd om halsen på mig, i et forsøg på at kvæle mig. Jeg kunne ikke trække vejret.
​Jeg var skrækslagen, bange, ked af det, jeg græd, jeg kunne ikke mere. Hvad skulle jeg gøre, - eller hvad kunne jeg gøre.. Var det sidste gang jeg levede, hvornår er det slut?

Jeg græd, var ikke i stand til noget. X fik hjulpet mig, ringet til rejsebureauet, og videre til politiet. 
Faktisk gik hele sidste dag af ferien, på at angive forklaring på en politistation. Videre til undersøgelse på sygehuset, også tilbage på politistationen. Jeg var ude af mig selv, og havde ikke mine forældre i nærheden, det var forfærdeligt.
Jeg havde det så skidt, kastede op og græd endnu mere. Alt dette i mens man ikke havde sovet i over et døgn, man havde ikke rigtig spist - også sagde der jo også nogle betjente "Er du sikker på, at historien er sand" 
Som 18 årig var jeg rystet over, at jeg blev spurgt så utallig gange, om det nu var sandt. Jeg er jo ikke selv i tvivl om, at sådan noget laver man ikke sjov med. Men den følelse det gav i kroppen, kunne jeg ikke holde ud. 

At se ham igen lidt efter hændelsen også med håndjern på - inde hvor jeg skulle pege ham ud, var lige så forfærdeligt. Derefter at se ham nede på knæ, med geværer peget ned mod sig, - åh det hele var frygteligt... Det var som en uhyggelig film på Netflix, som virkelig varede ved. 


​Jeg sidder her i min seng, 2 1/2 år efter det skete. Jeg er stadig ikke kommet mig over det, og har indset at det gør jeg nok heller aldrig. Jeg er ked af det, jeg har dage hvor jeg intet kan eller vil, udover at ligge i min seng. Han ødelagde det hele for mig.. 

Han har gjort mig bange, og gjort så jeg har angst for mange ting. Hvordan skal man mon fortælle så mange mennesker, om hvorfor man ikke kan eller tør de forskellige ting. Jeg sidder med det her blik i øjnene, det blik der viser en opgivende ung kvinde, som ikke er i stand til mange ting... 


Jeg har ikke brug for medlidenhed, men brug for at fortælle - sammen er vi alle stærkere. Voldtægt er et tabu, men sådan skal det ikke være! Jeg ønsker at man kan tale om det, både for at hjælpe en selv - men også andre!
#brydtabuet​​​​ #sammenervistærkest #Voldtægt 


Synes godt om

Kommentarer