Semester/Borås djurpark.

Hej, det var inte igår hörrni!
Minns knappt hur man inleder ett blogginlägg längre, verkligen månader sedan sist ju. Hur har ni haft det? Är det ens någon som kikar in här fortfarande? Hojta isåfall!
Hur som haver, vi har semester nu i alla fall, hooray! Vi har haft en vecka tillsammans nu och har 2 veckor kvar. Har inga spikade planer ännu men ska förmodligen åka till stugan i Halmstad i alla fall. Men hittills har vi hunnit med att vara i Värnamo en sväng då vi hämtade hem Noomi efter ett par dagar ensam med mormor och morfar (lilltjejen börjar bli så stor!). Sen har vi även hängt en dag på Borås djurpark tillsammans med Abbe, Pau, Millie och nytillskottet Charlie som inte är så ny längre (redan 3 månader!) och igår åkte vi till Berg för att umgås lite med Anna och Mackan innan deras lilla bebis kommer.
MEN, vi börjar med Borås...

Tjejerna som alltid ska hålla handen när dem ses! Sist var det i Helsingör nu i Borås.

vet inte vem som egentligen hade roligast på djurparken men kan nog ha varit vi vuxna faktiskt... Jag älskar verkligen att kolla på djur och se hur dem beter sig. Skönt och se att dem har så stora utrymmen också vilket dock gjorde att man inte såg alla så tydligt som man kanske hade velat men hellre att dem har mycket yta att röra sig på, jag har tyvärr sett värre.

Dagens höjdpunkt för Noomi var ju utan tvekan när vi fick gå in till getterna och grisarna och klappa dem, här hade hon kunnat spendera timmar tror jag!

Vi hade hur som helst en superhärlig dag med jättefint väder och trevligt sällskap och vi hann inte ens utanför Borås innan Noomi total däckade med sin lilla nya gosepingvin i knät. Perfekt utflyktsdag!
Får se vart det bär av nästa år för nu har det här minsann blivit en mysig sommartradition! Eller vad säger du Pau ?

Nu avslutar jag det här inlägget och går och lägger mig! Imorgon ska det grejas lite här hemma, vi behöver tvätta upp lite och städa undan så vi kan lämna hemmet i gott skick och komma hem till detsamma om vi bestämmer oss för att åka någonstans. Förhoppningsvis kan Noomi få bada lite mer i sin pool som vi inhandlade idag med, kanske till och med att jag kan ta mig ett dopp men då behövs några grader till! Natti Natti!

Gillar

Kommentarer

josefineelind
josefineelind,
Städar, tvättar och bäddar rent varje gång vi ska iväg, bästa att komma hem till det!😍
nouw.com/josefineelind
thesss
thesss,
Det förstår jag! Alltid lika skönt att få lägga sig i renbäddat! 😊
nouw.com/thesss
Emeli
,
Jag hänger kvar och kikar in här i hopp om nytt inlägg emellanåt!!😀
hojta om vi åker till Borås djurpark någon annan gång, vi bor inte så långt ifrån Borås 🤗
Kram från din gamla roomie i trollhättan!😘
thesss
thesss,
Men va kul Emeli! vad glad jag blir! Absolut, det ska vi göra! 😃 Nu dröjer det kanske till nästa år dock men har vi vägarna förbi så lovar jag att höra av mig! KRAM 😊
nouw.com/thesss
Pauline,
Sent svar, men absolut! Men jag hoppas vi hänger innan dess 😃
www.pauliinet.blogg.se
thesss
thesss,
Åh, haha ja självklart ska vi det! ❤️
nouw.com/thesss