​Gissa om jag blev förvånad när jag insåg att familjen Ekberg redan har fått tre fö

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lisa börjar morgonen med att laga våfflor till sig och Oliver. Hon har egenskapen kockbegåvning och hennes dröm är att en vacker dag starta en egen restaurang. Just nu jobbar hon som diskplockare, näst intill förnedrande tycker Lisa men hoppas på att snart bli befordrad till något bättre.

Lisa upptäcker även ett jobb som skulle passa Oliver, ett jobb inom journalism. Men besvikelsen blev stor när han insåg att det var brevbärartjänsten han hade hamnat på. Redan efter första dagen är han sönderstressad och han inser att han måste hitta något bättre snarast. Lite pengar skrapade han i alla fall ihop och Lisa hade råd att göra en god höstsallad.

Men plötsligt ringer det i Lisas telefon. det är en matlagningstävling i stan och Lisa är inbjuden! Hon tvekar inte länge utan packar ner salladen och skyndar sig iväg.

Dock är det en lite besviken Lisa som kommer ut igen, en tvåaplats kommer man inte långt med. En förlorad höstsallad och ett ynkligt litet tröstpris plus att det fick bli flingor och vatten till familjen på kvällen.

Oliver som mår riktigt dåligt efter första dagen på arbetet bestämmer sig trots att han är utmattad att ta ut sig på gymmet. Det verkar vara riktigt jobbigt... Fortsättning följer. 

Likes

Comments

Nu har det flyttat ännu en ny familj till Sunset valley, familjen Archer. Denna familjen kommer ni få följa mest fram över, jag kommer skriva historier om dem och ni får hänga med i allt de gör. Just nu är inte ekonomin på topp, jag har bestämt mig för att inte använda några fusk vilket är lite småjobbigt... Men simmarna mår bra trots allt, att vara småbarnsföräldrar är inte det lättaste tycker Lisa och Oliver Archer som är föräldrar till Chelsea, 2 år. De tre familjemedlemmarna bor i en liten stuga en bra bit från stan, det fick bli det som pengarna räckte till. Lisa och Olivers högsta önskningar är att så småningom kunna flytta in till stan till ett större hus och att Chelsea ska få bästa möjliga uppväxt. De vill även skaffa en hund, och vem vet? Kanske till och med en ny familjemedlem. Men framtiden är ett oskrivet kapitel som Oliver alltid brukar säga till Lisa så fort hon tjatar om att utöka familjen.

Likes

Comments

Annika Ekberg

Annika är en 45-årig glad hemmafru. Hon fullkomligt älskar livet på landet och allt vad det innebär. Matlagning, trädgårdsarbete och stallskötsel tackar hon inte nej till och medan resten av familjen arbetar och är i skolan gör hon hemmet skinande rent. Annika har också ett brinnande intresse för hästarna. Tillsammans med hennes egna svarta Donna, som går under namnet Volga, har hon fina placeringar i både dressyr och hoppning. Tävlingssäsongen fick ett abrupt slut när Annika blev gravid första gången och efter det har det inte blivit något mer tävlande.

Thomas Ekberg

Thomas håller med sin fru om att livet på landet är det allra bästa. Hans känslor från uppväxten på en bondgård kommer tillbaka vid flytten och han kan inte hålla fingrarna borta från att rensa lite ogräs eller mocka i hästarnas hage. Thomas älskar djur och drömmen hade vart att ha fler hästar, hundar och till och med ett par kor men han vet att trots att de har bra ekonomi inte skulle fungera. Han lägger mycket tid på familjens barn Awa och Jesper och står upp för dem i med och motgång. Men någon karriär med hästar har det inte blivit för Thomas.

Likes

Comments

Nu har familjen Ekberg flyttat till ut från stan till landet med sina två hästar och lilla hunden Pimpim. I övrigt består familjen av Mamma Annika, pappa Thomas, lillebror Jesper och storasyster Awa. Än så länge bor dem i ett litet hus mitt ute i ingenstans men ska så småning om flytta till en fin hästgård. Annika och Thomas har länge varit trötta på storstadslivet och längtade till något lugnare, tystare, det som de skulle beskriva som hemtrevligt. Medan Awa och jesper saknar stadslivet. Awa har alltid varit den där personen som inte riktigt syns, den som står bakom och den som inte blir bjuden på festen. I vintras hittade hon äntligen sin själsfrände som hon nu ett halvår senare är tvungen att skiljas från. Awa vet att hon kommer bli ensammare än någonsin nu när närmsta grannen bor två kilometer bort och in till stan tar det 45 minuter med bil.


En kort presentation kommer om var och en!​

Likes

Comments

Gård Backen är en mysig liten gård i utkanten av stan. Gården ligger precis nedanför en sluttning och består av ett boningshus och ett stall. Boningshuset är inrett i gammal stil med tre sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Här kommer några bilder på stallet.

Mer bilder på stallet och inredningen i sadelkammaren kommer inom kort!

Likes

Comments

Hej och välkomna till thesims3inspo, en blogg som enbart inriktar sig på the sims 3. Här kommer du kunna läsa om tips, idéer och inspiration. Du kommer kunna följa de familjer jag skapar och se mina hus jag bygger. Hoppas ni gillar det, mer info kommer inom kort!

Likes

Comments