Joulukuu ja onnellisuus

On tiistai ja mä oon onnellinen. Tajusin aamulla italian tunneille kävellessä hymyileväni itsekseni. Ne on ne pienet asiat, joista lopulta tulee suuret syyt onnellisuuteen. Nätti kaulahuivi, joka lämmittää. Vastaantulevat pienet koirat omistajineen. Tuntemattomilta saadut kohteliaisuudet. Ympäröivä kaunis arkkitehtuuri. Välittävät ihmiset ympärillä. Suomesta tulevat pitkät puhelut läheisten kanssa. Joulunodotus ja valot ympäri kaupunkia. Tulevaisuuden avoimet mahdollisuudet. Se, että on terve, katto pään päällä, ruokaa jääkaapissa. Viime vuosien aikana oon oppinut niin paljon arvostamaan ihan perus asioita elämässä. Mikään ei ole itsestäänselvää ja hyvistä asioista on syytäkin olla kiitollinen.

Ja ah, hyvää joulukuuta kaikille! Joulun aika on nimenomaan sitä kiitollisuuden ja onnen aikaa läheisten kanssa, joten ehdottomasti ihan yksi mun suosikkiajanjaksoista. Oon odottavainen loppukuun suhteen, vaikka jotenkin tuntuu vielä ihan syksyltä. Milanossa kyllä on joka puolella toinen toistaan upeampia joulukoristeluita, jotka ovat tuoneet edes vähän sitä jouluisaa fiilistä tänne muuten niin syksyiseen Etelä-Eurooppaan.

Ps. Baskerit ovat vieneet mun sydämen uudelleen. Täällä niitä näkee lähes jokatoisen naisen päässä, joten pienen metsästyksen jälkeen löysin itselleni juuri sopivasti istuvan yksilön Stradivariuksesta. Ostin sen lähes neljä viikkoa sitten, kun poikaystäväni oli täällä käymässä (huh, onko siitä jo niin kauan!!).

SHE

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229