It’s been a while

Okei wau siitä on ikuisuus.
Koko kesänä mä en edes kirjautunut tänne, saati sitten miettinyt koko blogia (paitsi näköjään kerran, sillä mulla on yks julkaisematon teksti kesältä?? En ollenkaan muistanut tollasta).
Joka tapauksessa... Nyt mulla iski suuri into palata kirjoittelemaan. Kirjoitan tällä hetkellä niin ahkerasti mun mustaan pieneen vihkoon, oon kaupungissa, joka tulvii inspiraatiota ja mulla myös on myös välillä ylimäärästä aikaa tuhottavana. Joten täällä sitä ollaan, blogin parissa jälleen.
Tulevaisuus näyttää, että jääkö tää vaan yhteen kirjottamiskertaan, vai poikiiko tästä yhä enemmän inspistä seuraaviin teksteihin. En osaa sanoa, eikä mun tarvitsekaan.

Viimeaikoina on tapahtunut todella paljon. Heitetiin poikaystävän kanssa hyvästit meidän ekalle, aivan ihanalle, vuokrakämpälle ja väliaikaisesti myös toisillemme. Mä lähdin toiselle puolelle Eurooppaa, eikä paluulippua ole. Oon tosi avoimin mielin täällä, enkä edes tosiaan vielä tiedä, että millon oon tulossa takasin - saa nähdä miten pitkään viihdyn tai vetääkö esim opiskelu mut Suomeen takas. Oon tutustunut täällä nyt jo aivan ihaniin ihmisiin, enkä en malta odottaa, mitä kaikkea tuun kokemaan, ja ketä tapaamaan.

Joten täällä kaikki paremmin kuin hyvin. Oon kuunnellut itseäni ja tehnyt kuten sydän sanoo - ihan sama mitä muut ajattelevat, tai mikä ois tässä vaiheessa ”järkevää”. Me eletään vaan kerran tässä maailmassa ja mä haluun saada kaiken mahdollisen irti. Kaiken.

Mun seikkailua täällä pystyy helpoiten seurata instagramista @suvihelmielina .

Kaikkea hyvää teille jotka jostain syystä tänne eksyitte lukemaan!! Pus

SHE

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229