Fiilikset just nyt

Moikka!

Tänään ajattelin kirjoittaa ihan vaan mun fiiliksistä tällä hetkellä. Istun kahvilassa, kello lähenee kolmea ja juon mustaa kahvia (olisin halunnut kuumaa kaakaota, mutta ei kuulemma ollut). Kuulokkeista soi Lana Del Reytä ja oon ihan hyvällä fiiliksellä. Tietyllä tavalla mulla on melko kova koti-ikävä, mutta samalla haluan ottaa kaiken irti täällä olemisesta.

Eilen tajusin oikeesti, että (ainakaan tän hetkisten suunnitelmieni mukaan) en oo kuitenkaan jäämässä tänne ikuisesti, joten mun on oikeesti nautittava ja otettava kaikki irti, nyt kun täällä on. Kun hengitän, haluun hengittää syvään, tuntea sen. Kun treenaan, haluun treenata täysillä. Kun olen kavereiden kanssa, haluan jättää puhelimen sivuun. Kun teen töitä, haluun nauttia ja muistaa, että tää ei oo mun lopullinen tilanne. Kun kiertelen kaupungilla, haluan imeä itseeni kaiken, mitä näen. Haluan niin ottaa tästä kaupungista ja mun elämässä täällä niin paljon irti, kuin mahdollista. Ymmärrätte varmaan. Ja mun on ihan oikeesti joka päivä muistutettava itseäni olla liikaa haaveilemasta tulevasta sen sijaan että keskittyisin tähän hetkeen.

Oon saanut niin paljon inspiraatiota ja uusia ajatuksia täällä, että vaikka palaisin Suomeen nyt, olisin tyytyväinen. Vaikka tilanteeni Suomessa ei olisikaan erilainen, olisi täältä palaava tyttö kuitenkin erilainen. Edelleen se sama, mutta niin paljon uutta. Paljon enemmän elinvoimaa, itsevarmuutta, kokemuksia ja suunnitelmia. Voin rehellisesti sanoa, että oon tykännyt itsestäni täällä tosi paljon. Oon ajatellut itsestäni kivasti ja ollut sellainen, mikä haluankin. Tietysti on huonojakin päiviä, eikä kaikki mene aina täydellisesti - ei tietenkään. Silti jotenkin arvostan kaikkea niin paljon juuri nyt. Arvostan kaikkea sitä, mitä mulla on Suomessa, sitä mikä antaa syyt palata. Ja arvostan sitä elämää, minkä olen onnistunut tänne luomaan.

Niin kliseistä, mutta niin sitä vaan tutustuu itseensä ja löytää itsensä ihan eri tavalla, kun lähtee yksin tällaiseen seikkailuun. En koe olevani vielä valmis millään lailla, mutta olen hyvää vauhtia matkalla siihen. Olen aidosti tyytyväinen tähän missä juuri nyt olen.

SHE

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NannaTalks
NannaTalks,
Rakastan sun outfittiä! Ihan super <3
nouw.com/nannatalks
TheSHE
TheSHE,
Voi kiiiiitos niin paljon!<3nouw.com/theshe
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229