outfit, inspiration, traveling


"If your ideas are bigger than the town you're in, you've got to get out of there"


Jep, eli Nouwin 30-päivän bloggaushaaste loppui eilen ja voin itelleni yllätykseksi todeta, että mä tein sen. Mä todellakin kykenin päivittämään tätä blogia joka päivä kolmekymmentä päivää peräkkäin. Cool. Oli siistiä kokeilla vähän omia rajoja tän jutun suhteen, ja nyt tälleen kuukauden ahkerasti bloganneena voin sanoa, että todellakin tykkään tästä. Vaikka kuvien ottaminen ja käsittely, sekä postausten teko vie aikaa ja energiaa, niin on se musta silti ihan super super super kivaa. Opin ehkä tän haasteen aikana sen, minkälaista sisältöä haluan luoda. Ja sen, että suunnitelmallisuus (tai sen puuttuminen) on mun heikkous, mitä ois hyvä kehittää. Koen, että blogin laatua on vaikeampi pitää yllä mitä useammin sitä päivittää, mutta myös, että sitä aidompi fiilis tulee. Jännää nähdä, miten tästä eteenpäin jatkan, pysyykö draivi yllä vai hiipuuko ihan totaalisesti. Huomenna ajattelin kuitenkin pitää ihan day off blogin suhteen.. Palaillaan sitten perjantaina, ihanaa loppuviikkoa teille!

& super spesiaali kiitos kaikille ketä on pysyny mun matkassa tän 30 päivän ajan, pus!


// Yep, so the #nouw30daychallenege ended yesterday and as a surprise to me, I am able to say that I did it. I really managed to update this blog daily during those thirty days. Cool. It was nice to test my own limits when it comes to blogging, and after the month of blogging daily, I can say that I seriously like doing this. Even it takes tame and energy to take photos, edit them, and write the posts, I still think it's suuuper nice. By this challenge I think I learned more about what kind of content I want to create. And also that planning isn't my strength, I really should get better with it. I also feel that it's more difficult to keep the good quality of the blog when blogging more often, but it brings also more genuine feeling to the blog. Funny to see how I will continue from now on, will the drive continue or does it fade away totally. Tomorrow I planned to take a day off from the blog.. Let's talk on Friday again, have a wonderful end of the week!

& special thanks to you all who have followed my journey during these 30 days, xx

outfit details here

♥ SHE


photos: OonaReeta

FOLLOW ME : INSTAGRAM , FACEBOOK , BLOGLOVIN

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

outfit, 30DayChallenge

shirt Cubus , pants Vero Moda , coat H&M , shoes Dinsko , Bag H&M , scarf second hand


Siis oon niin onnellinen tällä hetkellä. Ihana tiistai takana ja super lupaavalta vaikuttava loppuviikko tulossa. Tuleviin päiviin ois aikeena sisällyttää niin sushitreffiä, brunssia, kuvailuita, töitä ja kahvihetkiä. Paljon kavereita ja paljon ilon hetkiä luvassa, ihan parasta. Rauhalliset aamut, kiireiset päivät ja rennot illat. Siinä ihan paras kombo. Ihanaa miettiä, mitä kaikkea tulevaisuus voikaan pitää sisällään. Mua oikeesti jännittää, että missä olen ja mitä teen jo esimerkiks vuoden päästä. Vuodessakin voi tapahtua ihan mitä vain. Mutta se, mikä nyt mut tekee tässä elämässä iloseks on aurinko ja sen antama lupaus keväästä. Mun lempivuodenaika ja ah, kevät on vaan niin onnellisuuden aikaa. Pikkuhiljaa, mutta kyllä se vielä sieltä tulee. Niin kevät kuin super onnellinen tulevaisuus <3. Nyt on kuitenkin aika tän väsyneen pienen pään saada vähän unta, jutellaan taas pian xx

♥ : SHE

Likes

Comments