Idag har Sandra varit här en stud (och fast vi träffades två dagar i sträck -- Ons-Tors -- så var det ändå hur mysigt som helst!). Eftersom Sandra hade sin bal idag så tog jag tillfället i akt och gjorde hennes smink, hon blev såååå fin i sin vackra klänning, sminkning och stylade hår. Så efter vi var klara med styliningen så följde jag Sandra till bussen (den var sen) och sen gick jag hem igen.

Benzon ylade som en galning när jag nådde vår gata, han tyckte nog jag var dum som lämnade han igen efter att ha varit i Stockholm i över ett dygn. Han är faktiskt ganska tjurig på mig, men det lär väll gå över så småning om.

Nu ikväll har vi ätit gott! Kycklingsallad med bönor och matvete, mums. Mamma jobbade kväll men eftersom det har varit så olidligt varmt idag så väntade vi och åt tills hon kom hem (man är ju inte direkt hungrig i värmen).

Innan jag går och lägger mig ska jag redigera lite till på balsminkingen som jag & Sandra spelade in till min kanal idag när jag fixade henne och sen får jag se om jag kanske börjar redigera vloggen från Stockholm/5SOS konserten (den kommer ut på The Santrax's kanal antigen i helgen eller nästa vecka). Men det känns även väldigt frestande att gå ut och sätta sig på altanen och läsa, hm...

Kram på er, Sanna

(Bild på 1;Sandra, 2; Benzon, 3; Frukost på Altanen med Mamma & 4; Sandra)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, det är jag som är Sanna! 

En 18-årig Harry Potter nörd, Marvel/DC fantast och dedikerad pizza älskare (pizza är seriöst det bästa jag vet!). Jag har även en väldigt stor kärlek för hundar och låter något i stilen med "awwww" varje gång jag ser en. Youtube har varit en del av mitt liv i snart fyra år och startade min egna YouTube kanal 2012, då gjorde jag covers och kallade mig själv Sanna Cullen...Gud.

Som Sandra skrev i sin introduktion så träffades vi hösten 2014 och har varit som helan och halvan sen dess. Vi har bla; en YouTube kanal tillsammans (hint, hint), varit på TRE konserter tillsammans och gjort en hel del lustigheter tex. kastat grädde i varandras ansikte i en frågetävling om varandra.

Det är nog allt ni behöver veta om mig, kram.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det måndag och det är dags att komma tillbaka till verkligheten(den sk. verkligheten som finns efter att alla betygen redan är satta).

Idag har det hänt en spännande sak, som jag dock inte vågar uttala mig om än, och en sorgsen sak... Jag var tvungen att lämna tillbaka min skoldator. Har haft en MacBook air sedan 2013, men nu i takt med att allt annat från skolan försvinner så har jag även varit tvungen att lämna tillbaka den. Som tur är har jag en annan dator, som jag inte kan stava märket på 😂

Jag har även haft min sista psykologilektionen idag, har sedan i höstas haft 2,5h psykologi kl.8 på måndagmorgonen. Avundssjuka? Men det är ganska skönt att den är över nu, läste både psykologi 1 och 2 på ett år. Fick inget jättebra betyg, men jag hade ganska svårt för lärarens pedagogik...

Över till nått helt annat!

Jag är verkligen en youtube nörd och spenderar alldeles för mycket tid på att sitta och kolla på massor av olika youtubers. Mina favoriter är Jack Maynard, Dan Howell, Bethany Mota, Zoe Sugg, Joe Sugg, Tova Helgesson och massor fler! Men skulle jag skriva alla så skulle nu få läsa tills imorn. Skulle ni vilja ha ett längre inlägg på vilka jag kollar på och varför? Eller så är det bara jag som är besatt, haha.

Något annat som jag också gör för mycket är att läsa och titta på film/serier. Är det nått ni skulle vilja ha tips på också? Ni får även väldigt gärna kommentera er tips, vill alltid upptäcka nya saker!
Just nu skulle jag verkligen rekommendera att ni går in på svtplay och tittar på alla tre avsnitten av Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. Jag kan ha råkat gråta lite, men den är väldigt lärorik då den handlar om homosexuellas ställning i samhället under 80-talet. Samt om hur det var bär AIDS började bryta ut i Sverige. Så jag rekommenderar den starkt! Den finns även som bokserie men jag har inte hunnit läsa den än, lovar att jag säger till när jag har en åsikt om böckerna 😊

Men ha en bra kväll och så hörs vi!

Kärlek, Sandra

Likes

Comments

Hej! Ja hallå på er!
76 gången gillt kanske?
Nej men ja... Bra start Sandra...
Let's start over!

Hej! Jag heter Sandra, 18 år, tar studenten om två veckor(!), är antagligen den konstigaste och klumpigaste personen i närheten och justde! Jag även utgör 50% av The Santrax. The Santrax är mitt och min bästa kompis Sannas duo. Vi har en youtube kanal där vi lägger ut låtar men även lite annat konstigt jox.
Jag och Sanna lärde känna varandra 2013 när vi började gymnasiet och är nu typ som helan och halvan, hade ni läst vår smskonversation så hade ni med väldigt stor sannolikhet bett oss söka hjälp.
2014 började vi vår kanal där vi lägger ut saker då och då :)
Jag vet inte hur man skriver en personlig introduktion men ni märker väl med tiden vem jag är, I guess.
Sanna och jag har haft blogg innan, meeeeen vi gav upp. Så nu provar vi igen.
Så välkomna hit, trevligt att råkas! *skakar hand*

Detta är då jag i olika sinnesstämningar, har jag skrämt iväg er än?

Nej men jag hoppas att vi ska höras av så ofta som möjligt, men jag varnar er... Välkomna till en konstig del av internet. Den kommer bestå av musik, film, förvirring, irritation och vardagsfunderingar... (Och antagligen 3000 saker till)

Men ha det så bra så hörs vi inom kort!

Kärlek, Sandra

Likes

Comments