Leading Light Stavanger

Leading Light eies av JT som er en kanon fyr med godt humør og alltid ett smil på lur. Dette studioet har vert oppe og gått siden 2001 og det er ett fantastisk studio, det er nettopp blitt pusset opp. Det er stil reint, flott og koselig og du blir alltid møtt me ett smil.

Leading Light

På studioet i stavanger der eg går så er det tre helt utrolig fantastiske mennesker som jobber. Det er 2 tattoovører og en Piercingartist, og i dette innlegge vil eg vise litt av deres jobb.Først ut er Mantas

Mantas Tattoo Art

Har selv ingen tattoveringer fra han men han er en flink og dyktig tattovør. Synes arbeidet han gjør er utrolig flott med detaljer på rette plass. Har lagt med link til hans arbeid men vil dele noen bilder me dere. Det er dem eg selv synes er fantastiske og flotte.

Detter er bare noen av Mantas Art men du kan finne mer på Mantas Tattoo Art


Så har me den fantastiske, dyktige og koselige Piercingartisten

Han er dyktig i jobben sin og han kan få den mest nervøse til å glemme ka som skjer. Han gjør en utrolig jobb og han er ikke redd for å prøve noe nytt, han er og alltid oppdatert på nye kunster.

Han har og gjort ting som ikke er til daglig bruk men for fotograferings bruk, det vil eg vise dere her :)

Det som vises på bilde over er noe eg selv bare elsker og synes det er så utrolig nydelig. Skal selv få det gjort om veldig kort tid, og eg glede meg så utrolig masse. Det er en form for piercing som eg selv synes er veldig unik og spesiell, og Piercingartisten har satt nok av piercinger på meg :) Så eg kan garantere dere det at han gjør en fantastisk jobb, så velge du og ta turen innom så vil du ikke angre :)

Så kontakt han gjerne på Piercingartisten

Så til slutt men ikke minst så har man min kjære tattoovør som heter Jeanette, det er hun som tattovere meg.

Hu er dyktig i sin jobb og hun er flink til å lytte på kundene sine. Hu er flink til å sette sammen kunsten og få til å bli noe helt fantastisk og unik piece. Må ikke glemme og få sagt det at hun er en utrolig flink på å tattovere protretter. Og ikke bare tatttovere hun men hun tegner noen helt amazing bilder og :)

Hun har vunnet pris for best color og best black and grey, ikke samme år men hallo. Hun vant og det viser bare kor dyktig hun er i jobben sin og kor fantastisk kunsten hennes er.

Vil dele noe av hennes jobb og håpe dere får glede av det og kansje dere vil velge og komme ned til studioet for din neste tattovering.

​Dette er bare noe av all den fantastiske kunsten Jeanette har laget, resten kan dere finne på linkene eg legge med nedenfor her.

Jeanette Instagram

Jeanette My Art

​Dette studioet har eg gått til siden 2005 og eg komme til å fortsette og gå der, eg elske folka og plassen. Har følt meg velkommen der fra første dag eg gikk inn døra til studioet :) Folka er rett og slett fantastiske og du får den servicen du fortjener og trenger :)

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer