Kjærligheten er sterk

Da va man på mandag, og ny uke. Me nye muligheter og enda mer jobbing å fint vær :)
Idag så har eg fått levert kontrakten til lokale inn. Så lokalet er da helt i boks :) En ting mindre å tenke på. Det går fram over nå.
But any way, over t noe helt annet....
Har dere lagt merke til den sterke kjærligheten mellom to kjære av den eldre generasjonen. Hvordan de stiller opp og pleier hverandre. Å blir den ene langvarig syk så står de ved dems side. Å blir den ene flyttet på hjem så komme de hver dag for å prate me dem og dulle me dem .
Og du kan se kjærligheten lyse i øynene når de ser hverandre. Å om den ene parten ikke husker så kjenner de sin kjære igjen på stemmen. Berøringen og de små klemmene alle de små kjærlighets orda. Det er helt fantastisk, det er det som kalles på godt å vondt. Det er utrolig sterkt kjærlighet og det er det som viser at kjærlighet står sterkest. Slik kjærlighet er fantastisk, å det å være vitne til slik kjærlighet er en glede og ære og det varmer hjerte. Å det gir meg ett ønske om slik en kjærlighet.
En kjærlighet som er sterkere enn fjell, dypere en havet og høyere enn universet. En kjærlighet som ikke trenger ord og forklaringer. En kjærlighet som bare trenger blikk og kjærtegn for den andre parten kjenner og vett at kjærligheten er der.
Den kjærligheten er fantastisk og underbar.
Den kjærligheten må man ta vare på å verne rundt.
Den kjærligheten må man og kjempe for å ha ikke la noen ta den ifra oss ikke la den forsvinne.
Kjærligheten over vinner alt....

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer