Kjære deg...

Hei, kjenne nå at dette ikke kan vente lenger. Eg vett at eg spurte om å treffe deg for å snakke me deg. Men du har ikke tid og dette kan ikke vente mer. Eg må få det ut av systemet før det sliter meg ut fullstending.
Først så må eg sei at eg beklager så mye for dette. Men eg klare ikke å holde dette vennskapet flytende lenger aleine. Er ikke en lett avgjørelse å ta etter ihvertfall 10 års vennskap. Men eg klare ikke mer, eg klare ikke å holde ting oppe. Det er ikke første gang eg gir deg beskjed for det har skjedd før. Men du har fått nye sjanser, men denne gangen får du ikke flere. Denne gangen er det nok!

Du har endret deg mye de siste åra, du er ikke lenger den samme personen du var. Du tar ikke kontakt er alltid eg som tar kontakt. Du har aldri tid til å treffes, og du kommer alltid me unnskyldninger rundt ting.
Ja eg vett du har familie men det er ikke grunn nok til å kutte ut venner. Eg var selv en alene mor men eg klarte og holde kontakt me venner selv om tiden var knapp. Det er ka du velger selv og gjøre det til. Og det virker for meg at vårt vennskap ikke har noe stor betydning lenger. Derfor for å unngå mer skade så velge eg og avslutte vennskapet. Eg tar me meg alle minnen om tiden vi hadde og alt det morsome vi fant på.

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
tonevinningland
TheLonelyDuude
,
Eee. Unskyld da 😛
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Det va ikke til deg altså
nouw.com/therockinkchick
team4poter
team4poter,