Kamp mot meg selv...

Eg har fått en del spårsmål før eg dekket over arra mine me tattovering. Spørsmålet har vert kordan eg har fått de arrene.
Eg har så mange ganger hatt lyst å svart at det er mine kamp arr.
Så kansje de hadde spurt etter på kamp arr mot kem. Så kunne eg sagt at det er arr etter kamp mot meg selv. Så hadde det vert ut av verden, men eg har ikke turt og sagt det. Eg har heller bare feiet vekk spørsmålet. For eg har egentlig skjems over arrene, ikke noe eg viste frem me stolthet.
Sleit lenge me arrene mine, og det har tatt meg lang tid for å komme hit eg e i dag. Der eg ærlig forteller om mine arr. Om min kamp mot mine indre demoner som har reve og slete i meg. Som enda til tider gjør det, bare ikke like gale som før. Nå står eg me rak rygg og forteller, for eg skjems ikke lenger. Dette er en del av meg, dette er en del som gjør meg til meg.
Eg e ærlig og sier , ja eg er en selvskader, ja eg slite psykisk...
This is me, take it or leave it....
Eg ska fortsette og være åpen og ærlig om det, for kan min åpenhet gjøre det lettere for 1 person så har eg oppnådd en hel del.
Åpenhet rindt vanskelige temaer er viktig... Få ting frem i lyset, snakk om de... Ikke bare skyv ting unna, ingenting av dette bite....

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer

Rikke,
Kamp arr er jo ufattelig vanskelig og snakke om, men de viser en kamp og hvor sterk du er som er her den dag i dag!
Rikke95.blogg.no
TheRockInkChick
TheRockInkChick,