Har Klart D Helt Selv...

Dette er ett innlegg som og skrives me frykt men og med fryd. Det er en lett blanding av følelser som kommer me å dele dette innlegget.

Har som dere sikkert har fått me dere vært veldig fokusert på trening. Og det og komme meg ned i vekt, det har kansje og blitt litt mye. Men eg må få det ut og eg må skrive det ned. Det er akkurat som det ikke er virkelig før det er skrevet ned.

Dette er meg i september i fjor, det var da vi var på bryllups reise til Thailand. Og det var da eg var på mitt største. Eg har alltid gått me de klærne eg har hatt lyst til, men eg har ikke likt det eg har sett i speilet.

Eg har og i mange år slitt me at eg ikke har hatt lyst på mat. Å eg har bare spist dårlig mat, det legen kalte tvangs spising. Eg spiste vekk alle følelsene mine. Når eg va lei meg så spiste eg, når eg var gla så spiste eg uansett så spiste eg. Og det var ikke sunt, det gikk mye på snop, is, sjokolade og take away food. Eg sleit me selvfølelsen og selvbilde. Eg likte ikke den eg var, men eg klarte liksom ikke helt og ta tak i det

Så døde min farmor i slutten av januar og eg falt langt ned. Eg nåde nesten bunnen helt, følte alt gikk i mot meg og at eg ikke var verdt noe. Ikke var eg pen nok, ikke var eg slank nok, ikke høy nok eller god nok. Eg fant feil me alt eg gjorde.

Så kom me til april og eg bestemte meg rett og slett at nok va nok. Eg tok ett oppgjør med meg selv. Eg bestemte meg for at dette skulle eg klare. Eg tok kontakt me legen min, vi hadde en lang og god samtale. Eg satte meg mål om ka vekt eg skulle klare og komme meg ned til. Ikke mnd eg skulle bli ferdig, bare ka målet mitt var. Eg har endret mat inntak og eg er blitt mer bevist på ka eg spise. Nei, eg har ikke sluttet og kose meg, eg spise snop og eg kose meg i helgene. Men det er mer bevist nå, det er ikke at eg fråtse i det lenger.

Å første del av oppgaven er gjort, eg har klart over 21 kg. Å eg kan sei eg har ikke sultet meg til dette. Det har vært prøvelser og feiling, svette og tårer. For å finne det som passer meg, for å finne trening som eg trives me.

Å ikke minst en heil hau me timer på trenings studioet. Dette er bare noen av trenings øktene som eg har klart og registrert. For ikke alltid eg huske og skrive de opp hehe

​Eg har jobbet mye me meg selv, fra innsiden og ut. For det er ikke bare å endre seg på utsiden man må og jobbe me hode og sjelen. Nå kan eg sei me hånda på hjerte at eg elsker meg selv, og eg er stolt av meg selv. Dette er min fortjeneste! Dette har eg klart selv om det va de som ikke trodde eg ville klare det. Eg klarte det og dette er bare begynnelsen, eg skal forsette min reise frem til målet. Og eg vil fortsette å jobbe me meg selv. 

Takk for at akkurat du tok deg tid til å lese dette innlegget. Takk for at du følger meg på min reise mot mitt mål. Takk for at akkurat du er du og ikke glem du er verdifull og unik🌹

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer

team4poter
team4poter,
Er så stolt av deg! 😃
nouw.com/team4poter
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk ❤️
nouw.com/therockinkchick
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
OJH 😮 VILKEN STOR SKILLNAD från då å nu bilderna du visade på dig där. MYCKE BRA KÄMPAT där verkligen 😃😃👍👍🌟🌟🌟
nouw.com/mittlivommig
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk for flotte ord🌹
nouw.com/therockinkchick
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Det va så lite så ☺
nouw.com/mittlivommig
karinamadeleine
karinamadeleine,
Sykt bra:) Stå på videre, beundrer det du har fått til💪🏻💪🏻💪🏻
nouw.com/karinamadeleine
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk 🌹 Har ett stykke igjen til målet, men ska nå d 😊
nouw.com/therockinkchick
hayatiim
hayatiim,
Fantastisk bra jobba! Det er stor forskjell,og dette kan du være stolt over. Det er en så bra prestasjon, og du stråler sunnhet!
nouw.com/hayatiim
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk for flotte ord 🌹
nouw.com/therockinkchick
Athenalinn
,
Du er helt fantastisk <3
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk ❤️
nouw.com/therockinkchick
mariasinverden
mariasinverden,
Du har vert so utrulig flink!!!!! Gratulerer, og stå på vidare! Du er flott! ❤️
nouw.com/mariasinverden
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Tusen takk for flotte ord ❤️
nouw.com/therockinkchick