En God Dag......

Da har freden senket seg i huset, Dam han er på jobb og eg har tent masse lys og bare nyte kvelden :) Har kommet gjennom dagen med 8 mann til middag og alt gikk etter planen :)

Fikk en liten gave av Dam i dag, han kalte det lille julaften gave og det va kjempe kos. For eg forventa det ikke i det hele tatt <3 Eg har fått selfie stang, det va noe eg nevnte her en dag at eg hadde seriøst snart trengt en selfie stang. Va da egentlig meint litt som spøk fra min side. Å eg ska nå innrømme at eg ikke trodde han fikk det me seg hehe Men det gjorde han jo så det fikk eg i dag, har ikke fått testa den skikkelig enda men det kommer :)

Har hatt mine to herlige bonus barn her i dag, og me har hatt en slik en mini jule feiring i dag. Me har åpnet pakker, spist god mat og ikke minst så har me spist snop hehe

Så har meg og jentå mi fått pynta neglene til jul, eg har svart med glitter på og hu valgte rosa og lille me glitter :) HU klarte ikke og velge farge så hu fikk annen kver negl me rosa og lilla så ble det glitter på toppen :)

Her har dere dagens antrekk, elsker det nye skjørte mitt <3 Ett skikkelig tull skjørt men det va kjempe fint, ikke noe eg har brukt før hehe Litt morsomt er at eg såg det på H&M på en av dokkene og da såg det så rart ut, etter ett par ganger me å bare gå forbi og litt tenking. Da bestemte eg meg for å prøve det på og da falt eg heilt for det, det er litt anerledes og speiselt men gu så kult på :)

Så me som sagt hatt me hatt 8 mann på middag ) Mine foreldre var her, en av mine bestevennine va her sammen me sin kjære far <3 så var det jo oss og ungene, fylt hus og stormende jubel <3 Serverte sursteik i solw cockeren, fløtegratinerte poteter, soppstuing, rosenkål og druesalat :) Alle var fornøyd med maten og kaken som var til desert :) Har ikke bilde av kaken men det va en egen komponert kake, oreo bunn med sjokolade mous :)

Har du hatt en flott lille julaften?

TheRockinkChick

  • Personlig
  • 60 visninger

Liker

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
God jul fra Bali <3
nouw.com/sarahhsofie