Du kan vinne trenings klær

Brazfit har nå en konkurranse gående som akkurat du kan være me på, så koffer ikke teste lykken? Hovedpremien er valgfrie treningsklær for en verdi av 2000 kr.

For ka er ikke bedre enn å ha flere forskjellige freshe trenings klær og velge mellom? Og er det noe du finner på brazfit.no så er det freshe trenings klær.

Eg har ikke prøvd toppene enda skal selv bestille men tightsene brazfit har er helt utrolige, eg kan ikke skrøyte nok av de. De sitter godt på, noen av de har faktisk og snøring i livet, de er ikke gjennomsiktige, de falmer ikke etter vask og de mister ikke elastiteten. Brazfit har og noe så kjekt som Limited Edition klær, da tar de bare inn ett vist antall av den typen tights,topp eller jakke og blir det da utsolgt så kommer det ikke flere. Å kor kjekt er det ikke å ha noe trenings tøy som du vett er ikke noe alle har?


Det du må gjøre for å delta i konkurransen er følgene :

Følge BRAZFIT selv på Facebook og Instagram.Tagge og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram.For hver ekstra person man tagger og som legger seg til som følgere på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. Det flere det bedre! Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

Da vil eg bare ønske dere alle lykke til 😊

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer