Det går seg til...

Da va man kommet til fredag denne uka, dagene har egentlig gått litt fort. Og det er egentlig like godt, har prøvd og hatt noe å gjøre hele tiden. Ikke sitte og bare glo i veggen hjemme.

Har ryddet og vasket hjemme, snudd rundt på ting. Handlet litt små ting slik at eg kan gjøre leiligheten slik eg vil ha den. Er ikke helt i mål enda men det kommer seg. Når eg e helt ferdig så kan eg ta og vise kordan eg har fått det😊 Nå er det bare halv ferdig enda men tar litt og litt kver dag.

Har fått lykter til å ha oppå hylla, under hylla der tenkte eg og ha sofaen. Foreløpig står sofaen i andre enden av stua, motsatt av hylla. Har og ryddet i ting og hevet en god del ting som eg ikke helt forstår koffer eg har tatt vare på😂

Er så heldig at eg ikke har gjort alt aleine, har noe fantastiske venniner som har stilt opp og hjulpet meg. Blitt me og ryddet og fått fjernet det som skulle hives💕 Eg sette stor pris på alt disse fantastiske menneskene gjør for meg♥️
Så om ei uke så komme noen venniner og me ska ta siste rest. Samtidig som det blir en liten bursdags feiring siden eg har bursdag noen dager etter den helga.

Å dette er min bursdags gave til meg selv, en ny tattoo😍 Eg bare elske denne nye tattooen, en gave fra meg til meg♥️

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer