And Down It goes

Akkurat nå er ikke dagen så god lenger.
Mottok mail der det sto at eg mest trolig ikke komme inn på studie for eg manglet fagbrev og nok praksis. Så nå er eg litt skuffet å en smule lei. Hadde ønsket dette og hadde planen klar. Nå må eg bare forandre litt på planene og gjøre andre ting. Bare konse meg om å ta fagbrevet og jobbe ræva av meg mot det..
Men skuffelsen kjenne eg i hele kroppen akkurat nå...
Som vanlig så går ikke ting slik som eg vil, så er jo vant me det at ting ikke blir som planlagt. Hadde en følelse av at dette va for godt til å være sant og at ting ikke kom til å gå så knirke fritt.
Det smitta litt over med troa på meg selv fra alle andre som har troa på meg. Å nå må eg nok skuffe dem me det at eg ikke komme inn.
Og at det ikke blir studie på meg denne gangen. Så får me se om eg søke på ny etter fagbrevet eller eg lar det vær.
Mister litt mottet rett å slett... Blir redd for å mislykke igjen... Får og litt tanker med at dette var kansje ikke noe eg sko gjøre, kansje det ikke er meningen med at eg ska ta dette studie....
Kem vett....
Skuffet er eg ihvertfall...
Litt lei meg og...

Så på toppen av det hele så fikk eg plutselig telefon av ei som VAR ei go vennine av meg. Har ikke snakka me hu på over 1år så ringe hu sån random bare for å spørre om korti en buss går.. Eg kjente på det at dette ble for dumt, så snakka hu akkurat så om vi alltid hadde snakka sammen og ikke at det hadde gått over 1 år sia sist. Koffer sko hu plutselig ringe?
Koffer sko hu plutselig bry seg om meg?
Koffer var eg go nok for hu nå?
Kjente eg ble en smule irretert over det...
Blir litt sån gi meg alt på en gang, gir faen altså... Give it your best shoot.... Kan bare få alt....
Fuck it....
Kor ble det goe humøret mitt av, koffer ska folk øddelegge det...
Kan ikke eg for en gangs skyld få ha det enkelt og ikke trenge skuffelser og såring ? Kan ikke eg få ting lett, skal eg måtte kjempe for kver minste ting?

TheRockinkChick

Liker

Kommentarer