Äntligen, nu är jakten på ett gym över. Jag har hittat ett bra gym för mig. Det känns verkligen bra. Jag har skrivit upp mig i 4 månader på ett gym som heter Planet Forme. Det är ett litet gym med allt man behöver. Jag började i Tisdags och tänker gå så många gånger i veckan som jag kan. Jag ska också göra en sak som jag inte har gjort på länge. På söndagar ska jag börja simma. Jag undrar verkligen om jag kommer göra det varje söndag men jag ska försöka. Igår var man tvungen att tvätta sina kläder men tvättmaskinen i huset är sönder så man måste gå till en tvätt affär i stan eller vad man ska kalla det. Det är inte heller billigt att tvätta där men det finns inget annat att man kan göra man måste tvätta sina kläder.

Vi hörs snart igen. Detta är Nikola"McKeric"Keric den ripade chef från Frankrike som säger hej då så länge

Likes

Comments

Som många redan vet har jag varit i Frankrike i över en månad. Det finns inte mycket att säga om den första månaden. Jag bodde på skola med 7 andra människor. Under den månaden var det mest franska lektioner, utflykter och köks lektioner. Utflykterna i Paris var inte det roligaste jag har gjort. När vi åkte in ensamma in till Paris var det bättre men vad ska man göra. Vill ni se bilder från Frankrike finns det på min Facebook. Nu är jag på min arbetsplats där jag ska vara i 4 månader. Jag jobbar på Pavillon henri IV, som är en 4-stjärnigt hotell. Jag i personal huset som ligger precis bredvid hotellet.

Det finns inte mycket som har hänt med mig här i Frankrike och hoppas allt är bra i Sverige. Jag ska försöka skriva mer här och lägga upp mer bilder. Men tills dess får ni ha det gött så hörs vi snart

Från eran franska ripade chef till er alla

Nikola "McKeric" Keric

Likes

Comments