God middag kära läsare! ❤
Idag var det äntligen dags för den läkarundersökning jag väntat på i snart 5 månader. Det är helt galet att det ska ta 5 månader innan man får tid till att träffa läkare när det gäller smärtor kring hjärtat. Har under senaste året lidit av smärtor i bröstkorgen på vänster sida runt kring där hjärtat sitter. Besökte därför i somras vårdcentralen för att undersöka detta och utesluta att de är något farligt. Fick då besked att det lät konstigt och dom skickade mig vidare till hjärtmottagningen. Där jag idag 5 månader efter mitt besök på vårdcentralen äntligen är för att gå vidare med undersökningen.
Håller tummar och tår för ett bra resultat ✊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter söndagen dystra besked tog jag beslutet att ta gårdagen ledigt, detta på grund av att jag i mitt tillstånd inte skulle kunna utföra mitt arbete på ett bra sätt. Men ty idag är det dags att återgå till verkligheten, tillbaka till jobbet. Livet måste ju trots allt gå vidare, gå tillbaka till det normala eller så normalt de kan bli efter en sådan förlust. Idag väntar i vilket fall som jobb. Så nu måste jag göra mig klar för jobb!

Puss och kram

Likes

Comments

Jag har på senare tid fattat stort tycke för historia, något jag lärt mig att jag finner väldigt spännande. Har funnit många olika poddar som jag ofta lyssnar på under arbetstid istället för musik. Har även funnit en serie som handlar om den engelska kungen Henry den åttonde som levde och härskade under 1500-talet. Så för er som gillar historia, drama och romantik rekommenderar jag verkligen att kolla på serien The Tudors! Grymt bra serie, man fastnar verkligen i den! I nuläget finns det 4 säsonger och jag har hittat den på viaplay men finns säkert på flertal ställe.

(Detta är ingen reklam bara jag som vill tipsa)

Likes

Comments

Likes

Comments

​Dagar har gått sedan jag senast skrev här! Detta på grund av tidsbrist. helgen var till en början helt tom något som snabbt kom att ändras på! Såhär i efterhand när jag  kollar tillbaka på den helg som precis passerat är jag tacksam för de jag fått uppleva och de människor jag fått äran att träffa. Det var en fantastisk helg med underbart folk och roliga händelser men den fick ett abrupt slut. Ett telefonsamtal och allt vändes upp och ner. Vad jag trodde skulle bli en av det bästa helgerna på riktigt länge fick sig en minst sagt tråkig avslutning. 

​För dig morfar tänder jag nu ett ljus och må du vila i frid ❤

Likes

Comments

Denna eviga väntan...... Alltid är det något vi väntar på eller längtar till. Vi väntar på ett paket, vi väntar på att det ska bli ny dag, vi väntar på att det ska vara över, vi väntar och väntar och väntar. Denna eviga väntan och längtan på något som komma skall. Alltid är det något...Men i all denna väntan och längtan på något bättre något som komma skall så glömmer vi ju nästan bort att leva att ta vara på nuet!

Det är så lätt att glömma bort att ta vara på stunden och njuta av det man har här och nu runt omkring sig bara för att man väntar och längtar efter vad som komma skall.

Så bara en liten tankeställare från mig till er! Glöm inte lev i nuet och ta vara på det ni har runt er!

Puss och kram <3

Likes

Comments

Vissa dagar känner jag mig bara helt ensam i världen som att det inte finns någon alls där för mig. Som att oavsett vad jag gör är där ingen som hör! Man känner sig bara helt ensam i hela stora världen. Trots att man är omringad av familj, kollegor, vänner så känner jag mig ibland så ensam. Som man inte räcker till, som att man inte är tillräcklig, som att man är osynlig. Har ni någonsin känt så?

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att detta året sätta upp en lista med mål för året för att alltid ha något att gå tillbaka till och motivera mig att fortsätta kämpa de där jobbiga dagarna..

¤ Flytta till eget

¤ Resa minst 1 gång

¤ Må bra

¤ Lära mig säga nej

¤ Sluta röka (feströker idag)

¤ Bli bättre på att ta hand om mig själv

¤ Leva livet

¤ Bli bättre på att hålla igång bloggen

¤ Testa nya saker

Har ni några mål inför det nya året? Isåfall vad?

Puss och kram <3

Likes

Comments

Hejsan vänner! Hur har er dag varit?

Min började tidigt i morse och usch vad jag verkligen inte ville gå upp denna morgon men vad har man för val. Det var ju dags att återgå till jobbet igen efter lite julledighet. Så första dagen på jobbet detta året, första dagen på nya tjänsten. Samma arbetsplats, samma kollegor men nya arbetsuppgifter, nya tider och en annan lön :)

Allt känns i princip som tidigare bara lite mer varierande uppgifter, vilket jag gillar!

Dessutom blir de inge mer skiftarbete för min del, så inga fler sena kvällar.Positivt och negativt, jag är ju inte direkt en morgonmänniska men positivt på så viss att jag slipper missa en massa fotboll :D


Medans resten av familjen är iväg och kollar hockey så tänker jag mysa ner mig i fåtöljen och kolla film innan sängen kallar :)

Puss och kram

Likes

Comments

Ett nytt år har inletts och jag kan inte mer än säga att jag är grymt nöjd med firandet och ser nu fram emot ett spännande 2018! Har mycket som väntar detta kommande år och många förväntningar och mål. Mer om mina mål kommer ni få läsa i ett senare inlägg ;)

Imorgon väntar jobb igen, tillbaka till verkligheten! Så nu ska jag fixa så allt är klart för det sen blir de kolla lite tv innan det är dags för sängen så man kommer upp imorgon!

Jag hoppas ni alla haft en lika bra nyår som jag och än en gång gott nytt år! Nu kör vi, allt för att 2018 ska bli det bästa hittills <3

Puss och kram

Likes

Comments

Gott nytt år!!❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja 2017 börjar närma sig sitt slut och mycket har hänt under de gångna året. Vänner har kommit och gått, vi har skrattat vi har gråtit, vi har haft medgångar och motgångar. Tjuohundrasjutton har verkligen varit ett händelserikt år för mig! Mestadels har de varit ett framgångsrikt år för min del. Till en början var det inte så ljust, mitt 2017 började med stora motgångar men när det väl vände sen har det nästintill bara gått uppåt.

2017 har jag vunnit vänner, förlorat några, jag har varit på en massa äventyr. Jag fick ärat att vara med och se och fira min lillebror som under året tagit studenten. Men största och viktigaste händelsen detta året måste ändå vara dagen när jag fick min fasta anställning. En fast anställning på 100% kändes helt magiskt skönt och har hjälpt på många plan. Det är en sån trygghet!

Från 2017 tar jag mycket gott och många goda minnen med mig och hoppas att 2018 blir minst lika bra!

Likes

Comments

Årets nyårsoutfit är klar! Bild från nyår när jag har allt på mig kommer självklart efter nyår 😙

Likes

Comments

Julen är över och alla julklappar har blivit utdelade och öppnade, Måste säga riktigt nöjd med de jag gett bort då alla verkar älska vad de fått av mig! Känns fantastiskt. Vad gäller mina julklappar jag fått så är jag mycket nöjd med dom också favoriten var helt klart min nya fitbit klocka, har använt den var vaken timme sen jag fick den. Älskar den verkligen!

Tycker klart om de andra julklapparna också men den e favorit!

Likes

Comments

Blev dåligt med uppdateringar igår, men har bra anledning. Fick för någon dag sedan ett meddelande från en vän som behövde hjälp och självklart ställer man upp när ens vänner behöver hjälp. Så mer eller mindre hela dagen igår gick åt till att hjälpa dem att flytta från et hus till ett annat. Så mycket grejor man kan få plats med i ett hus asså! Väl färdiga igår kan jag säga att då var jag helt slut! Somnade ganska tidigt kan man säga hehe.

Därav blev det dåligt med uppdatering igår men kommer bli lite så upp och ner beroende på hur mycket jag har att göra! Men finns de något speciellt ni vill jag berätta mer om eller skriver om så hojta till bara!


Idag var tanken att jag skulle ta det lugnt men så blev de inte riktigt. Började dagen med att köra och handla, men nu är all mat och allt annat inhandlat till nyår. Känns så skönt att vara klar med allt nu är nyår välkommen jag är redo!!

Nu ska jag fixa och dona lite med mitt rum och bloggen och lite så så håll utkik!

Puss och kram

Likes

Comments

Kvällen bjöd på bio tillsammans med mor och far. Och det var ingen mindre än jumanji som fick stå för underhållningen. Gud vad bra den var säger jag bara. Rekommenderas starkt om ni funderat på att gå på bio!
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och ta det lugnt innan det är dags att sova imorgon väntar nya utmaningar 😉
God natt puss och kram

Likes

Comments

Julen är över och snart väntar nyår med allt därtill. Detta året blir det att jag ska fira med min bror och några gemensamma vänner till oss. Men jag har ett jätte dilemma🙈 Jag ska stå för maten men vet inte vad jag ska bjuda på snälla någon som har något förslag? 
Alla tips är välkomna
Tack puss och kram

Likes

Comments

​Vad hände? Var tog den vägen? Känns som julen är över innan den ens börjat. Det har verkligen varit fullt upp sen lille julafton men det har varit en underbar tid tillsammans med familj, vänner och god mat. Jag bara önska att tiden inte gått så fort. Jag vill inte att de ska vara över redan, jag älskar verkligen den här tiden på året när man får vara med nära och kära och bara umgås! 

Även om den redan är över har den varit helt fantastisk och jag har fått massa tid med familjen men kan man någonsin få tillräckligt? Jag kan det inte iallafall!

Julklappar har jag också både fått och delat ut, vad jag fock kommer ni få se i ett senare inlägg ;) 

Nu ska jag återgå till att umgås med familjen 

Likes

Comments

Jaha då var julen med alla dess röda dagar över och vardagen är tillbaka igen. Men inte riktigt för mig då jag valt att ta ledigt nu i mellandagarna. Vilket nu känns väldigt skönt! Att vakna upp idag och veta att man inte behöver gå till jobbet kändes mycket bra.
Idag står lite shopping med mamma i Ängelholm på schemat. Får ju ut och kolla lite vad mellandagsrean har att erbjuda 😋 Sen vad resterande av lediga dagar bjuder på det återstår att se men ska försöka passa på att träffa vänner och bekanta och bara umgås med familjen. Man måste ju ta vara på tiden man har tillsammans! 😏
Nu ska jag se till att njuta av dagen och dess aktiviteter. Men håll utkik på bloggen för att få veta mer om hur min jul har varit.
Puss och kram ❤

Likes

Comments