Man måste passa på då vädret bjuder på sol

Jag ville egentligen gå på en längre promenad i helgen, men det var värsta snöstormen utomhus så det blev att vara hemma i värmen istället. Idag har vi däremot lyckats ta oss ut i fint väder! Temperaturen höll sig omkring -1 grader och solen sken under hela promenaden. Det var i princip inga moln alls på himlen!

Vi var ute i över tre timmar och bara vandrade omkring. Såklart hade jag några ärenden på stan som till exempel att justera mina glasögon då dem alltid vandrade ner på näsan! Så det var inte bara en random promenad utan en destination.

Ophelia sov i princip hela tiden vi var ute och på ett sätt var det ganska skönt att få en liten break och bara få andas frisk luft. Däremot så längtar jag tills hon blir lite mer aktiv och faktiskt vill kolla runt och observera omvärlden från vagnen. Det dröjer nog inte så länge fram till dess.

Nu är vi hemma och bara tar det lugnt. Lilltjejen har fått i sig lite mat, så nu är det bara att kura in oss i värmen och mysa i soffan med alla övriga i familjen och invänta natten.

#bebislycka #fintväder #promenad

Kram, Theresia

Aslak och Albus

Gillar

Kommentarer