Första bussfärden med lilltjejen

I fredags beslöt jag mig om att åka till mina föräldrar som bor i N.Svartbyn. Först tänkte jag ta bilen, för att det är smidigare, men då jag gick förbi min parkeringsplats så insåg jag att det inte var möjligt. Ni förstår, min bil var insnöad och jag hade ingen möjlighet att skotta fram den då jag var ensam med Ophelia.

Det är trots allt gratis att åka med lokalbussarna om man har barnvagn, så varför inte ta bussen då? Självklart blir det automatiskt fler grejer man måste tänka på, som till exempel att passa tider, men bussarna går mycket oftare nu än vad dem gjorde då jag gick i skolan. Vi traskade till Medborgarplatsen och tog bussen kl 12.25 och efter att ha varit hos mina föräldrar ett tag så tog vi bussen till Ica Supermarket kl 15.08 för att möta upp Oskar som precis hade slutat för dagen.

Vi hade tur med vädret under hela dagen och Ophelia sov så gott i barnvagnen både under promenaderna och själva bussfärden. Detta har verkligen varit en helt perfekt dag spenderad på bästa sätt.

#bebislycka #promenad #busstur #familj #hälsa #småbarnsmamma

Kram, Theresia

Gillar

Kommentarer