Vilken resa det har varit!

Tänka sig att jag äntligen är KLAR! Jag har nu slutfört min utbildning och är nu certifierad bröllopsplanerare, -koordinator och stylist! Det har varit en betydligt längre resa än jag hade räknat med utav flera olika anledningar. Först så valde jag efter nästan ett år att avsluta min första utbildning och byta till en internationell skola då jag kände att den första inte gav mig det jag hade förväntat mig. När jag sen kom igång med den andra utbildningen slogs jag genast av hur mycket mer ingående och omfattande den var.

Sen kom livet emellan....

Ni vet när man är taggad till tusen och sen hände DET DÄR som gör att allt man tagit för givet bara försvinner och marken under ens fötter bara rämnar? Har Ni aldrig upplevt det så hoppas jag innerligt att Ni slipper! I vårt fall så blev vi uppsagda från vårt hus vi hyrt i närmare 8 år och att hitta ett nytt boende när man har barn och inte lever ihop med den andra föräldern ja då är det inte ´bara att flytta´ som man kan tro.

Efter över 1,5 år av psykisk stress och en sväng in i den berömda väggen så löste det sig till sist!

Tyvärr avlöstes den ena grejen av den andra och därefter stod vi inför den största (och enda) stora konflikten inom familjen vilket gjorde att jag blev riktigt ordentligt påverkad av utmattningssyndromet, men vi hade ett HEM och vi hade varann! Jag tillät mig att må skit och jag fann styrka i min familj och ute i naturen!

Vägrar ge upp!

I vintras kände jag att det fick vara nog och jag återgick då till studierna och så sent som 8 April påbörjade jag mitt certifierings-projekt. Å nu är jag KLAR! Igår fick jag den sista inlämningen bedömd och jag hade därmed klarat hela utbildningen!

För mig har det alltid varit av yttersta vikt att ge mitt allt i varje uppgift jag tar mig an så för mig var det en självklarhet att utbilda mig när jag bestämde mig för att lägga ner salongen och satsa på detta! Å nu är jag alltså certifierad bröllopsplanerare, -koordinator och även bröllops-stylist!

Men varför kallar jag mig då BröllopsCoach?

När jag började fundera på vem jag ville att min business skulle vända mig till så insåg jag ganska snart att jag inte ville vara en i mängden utan att jag ville köra mitt race och göra min egen grej. Efter en djupdykning i mig själv, mina värderingar insåg jag snabbt att jag vill finnas där för alla som vill göra som mig, öra sitt eget race! Strunta i alla ´regler och normer´ och våga vara sitt eget unika jag och låta det skina igenom i allt de gör och även anamma detta i sina bröllop. Mitt mål är inte att endast hjälpa brudpar att planera, eller att finnas där den sista tiden och hjälpa till under bröllopsdagen. Mitt mål är att stötta, peppa och pusha brudpar att våga gå sin egen väg! Därför har jag valt att kalla mig BröllopsCoach då min roll innefattar så mycket många andra delar än vad det gör för den mer.

Nu är jag mer redo än någonsin att starta min nya karriär och jag ser så mycket fram emot att se vart denna resa tar mig, och alla som är med mig på den!

Gillar

Kommentarer