Wow, den är maxad och jag älskar den!

I annonssamarbete med Ellos

Hej vännen!

Det bara pirrar i hela min kropp när Julmusiken går varm här hemma. Säg att jag inte är den enda som börjat njuta av ljuvlig musik, planera julbak och julpynt?


Älskar det!

I år kanske inte vårt Nyårsfirande blir som tidigare år i och med Corona, inte heller stora Julfiranden, men fest kommer det bli oavsett antal och jag har hittat så mycket fina festkläder hos Ellos. Är extra förtjust i en supercool blus/tröja. Wow! Ni ska få se bild på den är nedan! Också en fin enkel sammetsklänning som verkligen framhäver figuren. Älskar när dom inte sitter supertajt, löst vi ärmarna och att man kan röra sig bekvämt i den. Älskar också just svart, något som enkelt går att piffa upp eller ner beroende på accesoarer till.


Hur häftig och maxad är inte denna blus? Älskar ärmarna!

Kjolen i stretchigt fakeskinn är inte bara snygg med sin guldkedja som detalj utan också väldigt väldigt bekväm eftersom det är hög midja och stretchigt tyg.

Denna klänning kommer användas flitigt. Ett säkert kort i garderoben till olika tillställningar och något som är enormt viktigt för mig är att bära bekväma kläder. Vem vill ens strosa runt i obekväma kläder eller klackar som gör ont i fötterna? Man kan både vara snygg och bekväm ;)


Koden 425419 ger sig hela 33% rabatt på din dyraste vara + 5% extra på redan pågående REA. Koden gäller allt på hemsidan och det innebär inte bara damkläder, utan även till herr, barn inredning mm. Så kika in och se om du hittar något du är ute efter och på det ta del av 33% rabatt på den dyraste varan ..

Ha en fin fortsatt dag fina du!

Kram

Gillar

Kommentarer