Vill inte att mitt konto ska skapa stress!

Hej fina du!


Vill börja med att säga tack till er. Tack för att ni finns och tack för all kärlek ni sprider.

Igår delade jag med mig på Instastory om en mindre bra dag och responsen jag får då, att höra hur mycket ni uppskattar att se verkligheten gör mig glad. För det är så jag vill att min plattform ska kännas. Jag tycker det är en svag balans mellan att vara ett inspirerande och igenkännande konto till att skapa stress och press, och det kontot vill jag inte vara.

Vet nämligen själv när jag följer något inspirerande konto, att det efter ett tag, när allt hela tiden är så perfekt, det hinns med både det ena och andra, det verkar aldrig bråkas och allt verkar supergulligt hela tiden, även bakom flödet på storys, då blir kontot i stället något som får mig att må dåligt istället för att ge mig inspiration. Förstår ni vad jag menar?


Jag vill kunna dela med mig av något pyssel eller diy projekt, men också dela att det vid pepparkaksbak är kaos och inte lika gulligt som bilder visar mm. Jag vet själv, speciellt nu kring jul att även jag kan bli stressad av alla små nissedörrar, hemmagjorda stjärnor och annat pyssel. Att man också vill göra och hinna med..

Tänker att det inte behöver vara svart eller vitt, kanske kan man vika några stjärnor om man vill, det ska vi göra, men jag tänker definitivt hoppa över Nissedörren, hur söt den än må vara. Både katten och lilleman kommer bara skapa kaos med sakerna och jag känner mig själv, efter några dagar in på nissebusen så kommer jag ha glömt bort att lägga dit nya lappar med nya uppdrag och jag får då dåligt samvete att jag inte slutförde Nisseuppdragen. Så, vi struntar i Nissedörr helt enkelt.


Vi ska försöka baka Lussebullar ikväll för att ha till på Söndag, men det går lika bra med köpta, om man inte vill, orkar eller hinner baka. Tror redan vi köpt fler än vad vi kommer baka.

Kommer också bli ett endaste Lussebak i år. Kunde förr i åren stå flera gånger under December för att ladda upp med nya saffransbullar, Men snälla rara, bland körningar av barnens alla aktiviteter och annat som ska göras så kommer det få bli köpta bullar om dessa tar slut. Finns ju massvis av bagerier bara runt hörnet..

Ibland får man påminna sig själv om att December är till för att njutas av och inte för att slå knut på sig själv för att uppfylla en dröm om hur det borde vara..


Vet ni vad jag har gjort? HAHA, har unnat mig själv en Julkalender i år, och Ellah fick en i samband med ett samarbete och Matheus fick ju en spontant på Posten i ett bud. Kom plötsligt på att nu står Kidh utan en? Jag är egentligen lite emot ett paket om dagen fram till Julafton. Som om inte Julafton vore nog lixom. ? Haha säger jag som köper en till mig själv ;)

Hade dock tänkt att fixa en som jag brukar, med aktiviteter i som jag gjort dom senaste åren. Ni vet uppdrag som att baka pepparkakor, filmkväll, spelkväll, välj måltid mm men nu måste jag ju ändå fixa någon slags kalender till Kidh nu när vi alla andra har en. Frågan är vad??

Vad sjutton finns det till en grabb på 9 år som inte leker med leksaker?

Tar tacksamt emot tips <3


Ha en fortsatt fin dag!


Stor Kram till dig!

Gillar

Kommentarer

IP: 216.18.211.234