Jag har blivit testad positiv för Covid-19.

Hej fina!


Jag fick nyss ett samtal av en kvinna som ringde angående mitt provsvar. Det visade sig att jag är positiv och är smittad med Covid-19.

Känns så himla overkligt. Idag kände jag mig dessutom väldigt pigg och hade tänkt åka till affären efter att jag fått resultatet, för jag var säker på att det skulle vara negativt.

Nu får vi istället fortsätta hålla oss inne till i mitten av nästa vecka om vi inte skulle bli sämre vill säga..


Har du haft Corona? Var du allvarligt sjuk eller har dina symtom varit milda?


Jag har haft ont i kroppen, lite huvudvärk till och från och varit seg, men förutom febern som kom i Tisdagskväll för ett par timmar så har jag inte känt mig speciellt sjuk.

Kidh har haft huvudvärk och varit dålig i magen. Ellah har klagat på att hon varit seg. Matheus har varit pigg som en nötkärna och är förmodligen inte smittad. Det trodde inte sjuksköterskan heller. Tydligen har dom små klarat sig mycket mycket bättre från att bli smittade?


Nu får jag bara hoppas att det inte blir värre för oss. Tycker det är lite olustigt, men enligt sjuksköterskan så är dom flesta fall av Corona milda men att dom fallen man läser om i tidingen är dom värsta och det ä ju just den biten som skrämmer än.

Tur ändå att jag trots dom milda symtomen valde att hålla alla hemma nu när det visade sig vara betydligt värre än en vanlig liten förkylning.


Hoppas du får en fin kväll!


Kram från oss.
Gillar

Kommentarer

Ayahs_Lifestyle
Ayahs_Lifestyle,

Krya på dig, och familjen 💖

nouw.com/ayahs_lifestyle
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,

Covid-19 is a very strange virus. I tested for immunity last month and was negative, though the Vårdcentralen where I tested told me that we cannot be sure how long the immunity lasts in our bodies!! Crazy. Kry på dig!

nouw.com/asidesimple
adelinaadelina
adelinaadelina,
happyM
happyM,

Massor av krya på dig kramar ❤️

nouw.com/happym
klingjulia
klingjulia,

Krya på dig 😍

nouw.com/klingjulia
KateOgembo
KateOgembo,

Krya på dig❤️

nouw.com/kateogembo
emelivet
emelivet,

Ååh krya på dig 🤍

nouw.com/emelivet
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Krya på dig, hoppas det har hunnit bli bättre och att du inte känt av nånting! Jag har själv inte tagit något covid-test, men jag kommer göra det via mitt jobb om jag får symtom/blir sjuk och behöver stanna hemma.

nouw.com/evelinasjostrand
Skonhetskliniken,

Krya på dig❣️

nouw.com/skonhetskliniken
msahakangas
msahakangas,

Krya på dig fina du!

nouw.com/msahakangas