Förra helgen var jag och min familj och provred tre hästar. En fastnade jag för direkt och en var lite tveksam men också en väldigt fin häst. Den ena hann jag tyvärr inte få några bilder på, men ni får klara er ändå.


Ljuset i ridhuset var inte bra så därav de suddiga bilderna, men det är bättre än inget.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För er som inte har hängt med ifrån min andra blogg vet säkerligen inte vem Pelle är.

Pelle (Pers Gints) som han egentligen heter är en valack född 1996 som är mörk brun. Jag började att rida honom hösten 2014, så snart ett år sedan. Jag rider honom ganska ofta när ägaren inte hinner eller bara för skojs skull. I söndags startade vi KM i dressyr tillsmammans och red förklassen på 62% och Km klassen på 66% vilket räckte till en tredje placering. Jag rider även honom på en dressyr lektion i veckan för en super duktig tränare. Jag hoppas på att jag och Pelle kan utvecklas mer ihop då han är en riktig dressyr läromästare och i mina ögon en guld klimp. Han lär mig mer och mer för varje dag och jag är otroligt tacksam för att jag får rida deras fina häst.Likes

Comments

Wow, höstlovet har inte börjat bra, alls.

Uppdateringen har varit super dålig ifrån min sida. Varför kommer jag nu att berätta. I Söndags så gick det så himla dåligt på KM, jag kom sist, alltså femma. Känslan var sämst och ja, allt kändes för dåligt helt enkelt. Inte nog med det så när vi sedan skulle åka hem, för att bara hänga i soffan och mysa. Nej då möts man av att man har haft inbrott hemma. Allt var helt kaos och dem har tagit min dator, min skoldator. Det är helt sjukt vart världen håller på att gå någonstans. Att dem ens vågade gå in här mitt på dagen skrämmer mig.

Hela dagarna har gått åt till att ringa polisen (teknikerna) som efter väldigt många om och men kom, efter 48 timmar. Jag är så himla rädd och besviken, att polisen inte engagerar sig gör mig så himla rädd. Jag tror inte att man förstår allvaret förr än man sitter med paketet i knäet.

Fotona ifrån KM finns kvar, men jag kan inte ladda upp dem då jag inte har någon dator. Alls. Dem får helt enkelt vänta och jag hoppas verkligen att uppdateringen kan hålla i sig även fast än det är mycket här hemma just nu.

Idag åkte Chaconne till sin nya ägare, han hamnar uppe i Värmland vilket jag tror kommer bli super. Hon sol vi sålde honom till var verkligen super trevlig och väldigt mån om sina djur. Hon behandlade honom helt enkelt på ett sätt som vi tycker om. Nu är vi hästlösa, tråkigt nog. Hoppas att våran nya kompis dyker upp inom kort!

Likes

Comments

Jag vet att många ridsport bloggar tar upp det här om vilken utrustning dem har på sin häst, vilket jag alltid ser fram emot att läsa. Där bloggarna får visa upp sin fina utrustning, vilket jag tror många vill. Därför tänker jag nu visa den utrustningen so jag använder i nuläget på Chaconne. Det varierar såklart, men det här är det vi har på honom just nu.

Sadel - Barnsby

Schabrak - Eurostar

Stigbyglar - Free Jump PRO

Benskydd - Lami cell

Träns - Claridge House

Likes

Comments

Well well, ett år sedan jag stod på läktaren och inte kunde delta på klubb mästerskapen. Men i år är jag anmäld. Startar sist i min klass, höjden är 70 cm vilket är väldigt lågt enligt mig då jag brukar hoppa banor på 90-100cm. Jag ska gå in - ha kul - komma ut. Såklart man har målet att komma ut med en blå gul rosett, men jag är nöjd om vi tar oss runt ändå. Imorgon hoppar jag Calle, min tidigare "medryttarhäst" som senare såldes till ridskolan. Det ska bli super kul, heja heja!!


Likes

Comments