Hallå!

Har nyss kommit tillbaks ifrån en mysig skogstur med min fina pärla. En riktig snygging är han också. Det absolut bästa med att ha häst är att det ger så mycket glädje och sinnesro varje kväll. Så sjukt mysigt att bara dra ut en stund i skogen och få tänka igenom saker och ting. Ibland hjälper det mig att glömma bort vardagsproblemen och bara få vara.

I alla fall så har jag för tillfället två foderhästar. Jag och min familj är inte helt redo för att äga en häst riktigt än. Dessutom är det skönt att veta att det alltid finns någonstans för dem att bo om det skulle strula. Min häst är den svarta på bilderna och mammas häst har inte fått göra sin debut här ännu.. Det kommer!

Nu ska jag hem och kolla på Gossip Girl. Jävlar vilken bra serie det är.. Ses och hörs!

Likes

Comments

För mig så har bloggandet alltid varit något som lockat. Att uttrycka mig i skrift och bild (även om fotografi inte är min starka sida) är det enklaste sättet för mig att förklara mina åsikter och visioner i till exempel skolarbeten och det är dessutom något som får mig att må bra. Jag älskar att skriva. Därför har jag bestämt mig för att åtminstone försöka starta en blogg igen. År 2013 gjorde jag det och det gick käpprätt åt helvete, men varför inte ge det ett försök? Det har trots allt gått ett par år och jag har mognat som person. Förhoppningsvis finner jag ro i det här och jag önskar att det här får mig att vilja göra tillräckligt roliga saker för att senare ta upp här. Jag kan inte lova något - men jag tänker göra mitt bästa. Här nedanför kommer en bild på mig, min häst och två bilder på mig och min närmsta kompis ifrån Nederländerna som var på besök i två veckor! Hur sjukt är inte det?

På återseende!

Likes

Comments