Vilken mardrömsvecka...

Vilken mardrömsvecka det här varit och än är det nog inte över..
Ena sonen kräktes torsdag kväll, veckan innan lovet, en gång och sen hade han magvärk hela natten, dagen efter mådde han bra igen, smittfri på söndagen..
Nu var det ju lugnt trodde vi när andra sonen kräktes en gång natten till onsdagen, en gång där med men har haft ont i magen till och från sen dess och varit lös i magen, vet inte hur det är idag, lördag..

Jag mådde dåligt på torsdagen, illamående och huvudvärk, vet fortfarande inte riktigt om det var magsjuka, trötthet eller magkatarren som gav dessa symtom, fick iallafall börja på medicin igår för jag hade så ont av katarren, antar att det beror på sömnbrist, stress och alla vitpepparkorn..

Det var bestämt sen två veckor innan att dottern skulle på ridläger lördag, söndag och OJ vad hon sett fram emot det och pratat om det varje dag, igår ville hon lägga sig extra tidigt för att orka idag och hon hade packat ordning alla sina saker och förväntan var så hög.. Hon vaknade tidigt imorse, ledsen och grät, jag trodde först att jag försovit mig men insåg rätt snabbt att hon inte mådde bra, vi sprang in på toan och mycket riktigt, hon kräktes, en gång och sen somnade hon om och sov tills nyss.. Hon är ledsen och besviken, självklart och jag är så ledsen för hennes skull att det inte blev av!

Det visade sig även att pappan i huset legat i magkramper hela natten.. Nu har det gått tio dagar och skiten har gått genom halva familjen, ska det ta såhär lång tid så är det inte över än på ett tag..

Så mycket annat vi hade planerat inför lovet, bada, gå på fik, ut och grilla korv, bio osv, allt gick i stöpet och alla är så ledsna över det, självklart! Ena sonen sa ”När vi för en gångs skull är lediga så ska vi ligga hemma i magsjuka”, ska tilläggas att förra året var vi magsjuka både sport-&påsklov plus att barnen även missade skolavslutningen inför sommarlovet just för att vi låg hemma i magsjuka..

Slutklagat! Bara ta det som det är och göra det bästa av saken och hoppas det gått genom alla snart eller stannar som det är nu, jag känner mig faktiskt rätt bitter och less just nu men bara fortsätta tänka positivt, det är ju iallafall en lindrig sort! Ett stort plus är även att vi föräldrar inte är sjuka samtidigt för att ta hand om både magsjuka och friska barn när man själv mår dåligt, det är tufft!

Hoppas ni andra fått haft ett härligt sportlov! ❄️

Lilldonnan har klarat sig, än så länge.. Fasar lite just för henne, hoppas inte det blir alltför jobbigt då hon bara haft en magsjuka tidigare i sitt liv.. ❤️

Amor Vincit Omnia

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fy tusan så tråkigt för er alla
nouw.com/stenhagenbettan
theresetranberg
theresetranberg,
Ja det här var riktigt kasst! 😔
nouw.com/theresetranberg