Det känns ändå inte bra..

Vi satt och väntade i över fem timmar på barnakuten igår på att få träffa läkare, denna läkare har inte bara hand om akuten utan även bl.a förlossningen, så han kom precis därifrån innan han kom in till oss, jag tycker personligen att det ska finnas minst en läkare tillgänglig hela tiden, iallafall på akuten, men jag vet ju hur vården ser ut..

Han gjorde en ”vanlig” undersökning på dottern, alltså kollade hals, öron, klämde lite, lyssnade på lungor och hjärta och gjorde bedömning därefter att det förmodligen var ett blodsockerfall som orsakade att dottern varit ”medvetslös”, okontaktbar och påtagligt slö därefter.. Min magkänsla säger annat..

Visst att hon inte ätit så bra på morgonen, men jag har aldrig hört talas om något litet barn som ”svimmar” av det och hon har aldrig någonsin ens haft tendenser till det tidigare..
Jag frågade även om hjärtat, om det kan ha varit en orsak men han svarade att nej det lät jättebra så ingen fara, ja det kanske lät jättebra då, nästan tolv timmar efter händelsen men när det hände då?

Blodsockerfall, då är väl blodsockret lågt? Hur kan det komma sig att det låg på 6.1 när ambulansen kom, trots att jag fick i henne med fingret rent socker cirka en kvart innan de kom, så fort kan det väl inte stiga isåfall?
Nej något säger mig att det är något annat bakomliggande denna händelse och min magkänsla brukar ha rätt, vilket jag egentligen inte hoppas på denna gång..

Denna natt har iallafall varit en vaknatt för min del, hon har sovit sen vi lämnade Ackis men har tittat till henne ofta så hon ens andas och har kollat pulsen med jämna mellanrum..

Jag tror chocken släppte tidigare ikväll då jag bröt ihop totalt och bara grät, jag trodde ju på riktigt att min bebis höll på att dö..

Jag kommer ha uppsikt över henne nu under helgen och på måndag ringer jag upp direkt och bokar tid hos barnspecialist, jag vill att dom ska gå genom henne grundligt innan jag kan slappna av ❤️

Tusen Tack för alla kommentarer, alla som hört av sig, alla stöttande ord, all kärlek, det värmer i hjärtat, så mycket! ❤️

Vega ville att Liam skulle följa med, hennes extrapappa ❤️
Under tiden vi väntade hann vi med att kolla korridorerna tio gånger om, blåsa upp handskar, kasta papperstussar o fånga med spypåsar, hoppa i soffor, hälla ut vatten på stolar bara för att få torka upp och massa annat, gäller bara att använda fantasin 😂
#röjarralf

Amor Vincit Omnia

Gillar

Kommentarer