Vi lovar...

Det var vad kirurgerna och överläkaren sa igår. Vi lovar att det inte blir som de andra gångerna på avdelningen. Vi lovar att vi ska prata med personalgruppen och avdelnibgsläkaren. Jovisst. Vad tror ni att det tog? Knappt ett dygn.

Igår fick vi till oss att han får äta. Under natten hade han inte givits någon mat. Nu på morgonen fick han äta. Jag sa att jag tror han klarat mer. 90 minuter senare fick han mat då han var jätte ledsen. Han drack upp det super snabbt och blev ledsen igen. Under 100 minuter grät han sedan hysteriskt och tillslut fick han helt plötsligt äta 40 efter att jag tjatat och stridit. Innan fick han bara äta 20. Han blev cool lugn efter och sover nu fridfullt.

En mobil har jag bett om till sängen....

Det fick jag göra en själv tillslut och vet ni vad... ❤️ Han älskar den. Nu har jag lyckats få i mig lite mat och sen sitter jag hos han igen. Ronden med läkare skulle vart mellan 9 och 11. De har inte kommit än. Ketanesten sa smärtdoktorn skulle bort imorse vid 8 eller 9. Den är kvar än. Och glukosen har han trots att han äter. Värme under dynan, som han hatar, har han trots att han har över normal temperatur.

Kommer ni ihåg vad de sa... Denna gången blir det bra Therese... Vi ska prata med dem.

Gillar

Kommentarer