Hela dagen blev skit...

Det ligger en förbannelse över Lund... Jag är nästan helt övertygad om det. Kom hit för sisus undersökningar och operationen imorgon. Alla undersökningar utom ultraljudet på njurarna gick bra. De fann njursten... Kalklagringar. De skall fundera kring varför de uppkommit men sa att det kan ha med hans mediciner att göra. Det enda de åtminstone kunde se var att de var små och inte påverkade något i dagsläget... Tröttsamt.

Men kommer ni ihåg att de lovat att jag skulle slippa bo på avdelningen... Well. Nu blev det inte så... Jag bröt ihop. Min ptsd kickade igång på högsta volym. Ångest, panikattack, andningssvårigheter och tårar.

De sa att vi ska göra upp en plan imorgon... Well... Den planen är antingen att vi bor på patienthotellet eller att de skickar mig till drottning silvias barnsjukhus i Göteborg. Då kan jag bo på avdelningen. Inte här i Lund.

Men åter till idag. Imorse gjorde vi fyra timmars "kisse-prov" där de undersöker sisus möjligheter att tömma blåsan. Sen satte de Embla plåster (bedövning) för att sedan sätta en infart så de kunde ta blodprover och ge medicin imorgon. Sen var det möte med narkosläkare inför sövningen. Och sist men inte minst ultraljud på njurarna.

Lång dag. Riktigt lång dag... Mysigt hade de gjort på avdelningen i alla fall. En nisse hade flyttat in i akvariet.

Gillar

Kommentarer