Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

WOOP WOOP!

Hej finaste. Jag kan ju vara Sveriges sämsta bloggare just för att jag är såååå dålig på att ta bilder. Jag vill ju uppdatera här och skriva med er men det är ju orimligt tråkigt att aldrig ha några bilder att posta. Jag måste bli bättre på det!!!!! Det är flera ggr jag går in här och tänker skriva men inte har en passande bild till.


Igår körde jag 45 minuter's spinning på morgonen. Fick inspiration från förra veckans event så det blev THE TRIP. Les Mills nya variant där man cyklar i en 3D värld. Det var betydligt roligare än vad jag förväntade mig faktiskt. Och tiden gick såå fort. Jag har under de senaste åren kört en del spinning i perioder. Nu var det nog ett år sedan senast. På eftermiddagen blev det en DF på Barrys. Ben ben ben.. Herregud, det känns idag vill jag lova. Älskar träningsflowet jag är i just nu. Mycket varierad träning. Kroppen känns fräsch och jag är pigg! Magiskt! Jag har ökat upp träningsdosen litegrann. Splittar upp mina workouts dagarna jag kan och kör både cardio och styrketräning. Så har lagt till lite pass på träningsschemat. Men tar sedan 2 dagar off från träning och vilar ordentligt. Ska se hur kroppen svarar på det. Alltid kul med lite ny inspiration.

Imorse tog jag mig ut på en liten härlig fem kilometers runda. För er siffernördar så finns det en skärmdump från min nya Apple Watch på hur löprundan såg ut. Var en ganska kuperad runda och jag höll ett lagomt snabbt tempo. Inser att någonstans runt 5.15-5.30 är ganska behagligt för mig just nu, långsammare än vad det var i somras men det är ju inte så konstigt för löpningen har inte direkt fått stå i centrum just nu. Men, jag är glad att jag kan gå ut och springa en runda utan att den känns allt för jobbig för det problemet hade jag ju när jag var yngre. Att det kändes som jag började om på ruta 1 varje gång jag gick ut och sprang.

Har ju sååååå svårt att ta mig ut och springa just nu så bilden till vänster var dagens motivation. Drömde mig tillbaka till härliga löprundor i shorts och sport-topp. Min favorit outfit!!

Och som jag skrev på Instagram imorse att ibland är det bara att bestämma sig och ta sig ut. För efter några minuter ute så är det ju NICE. Och man ångrar aldrig ett träningspass! Definitivt inte en löprunda!

Xoxo, ha de bäst älsklingar

Gillar

Kommentarer

hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,
Jag är också super dålig på att ta bilder, är som dig tänker att jag ska skriva men hittar inga passande bilder, vi får inspirera varandra 😉
nouw.com/hedstrandsblogg
theresess
theresess,
Haha ja!!! Tur att det finns fler än bara jag 😉
nouw.com/theresess
Två Månadslöner
Två Månadslöner,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229