Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Wednesdaay

Gomorron på er. Idag tog vi lite sovmorgon och lugn morgon här hemma. Det är något som blivit allt vanligare på senaste. Istället för att stressa iväg på träning och annat på morgonen så väljer vi oftare att ta det lite lugnt. Eller ah, Jonas gör alltid det så får kanske prata för mig själv. Är inne i en sådan period just nu. Nu har jag precis tagit en dusch och rostat två mackor med ägg på som jag tänkte äta till frukost. Jag brukar köpa grötbröd från Pågen och sedan toppa det med Philadelphia och kokta ägg. En favorit, som jag brukar variera mina grötfrukostar med.

Såhär mitt i veckan så händer det inte så mycket mer än jobb idag. Blir dubbelt upp med både Boost och PT-klienter. Tre st har jag i eftermiddag så blir tre härliga girlpower timmar :) Känns så sjukt att börja planera hösten nu. Har haft 5-6 st som kört under sommaren och det kommer komma tillbaka några st här nu under nästa vecka och sedan veckan därpå.

Vädret är ju lite sämre idag med, så blir nog lite lugnare på Kungstorget. Jag ska försöka få till ett pass på gymmet under dagen också. Blir veckans andra styrkepass och det blir nog axlar, armar och mage idag. Ett favoritpass! Älskar överkroppsträning på gymmet. Det är så kul, för det gör mina PT-klienter också, efter att tidigare verkligen har haft svårt att få till det på gymmet. Älskar både en stark överkropp - och synliga härliga muskler på axlar och armar.

Den vita träningstoppen är från H&M för er som undrar ;)


Puss på er godingar 🤍🤍🤍

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Så fin du är 😊
nouw.com/charlottahagg
theresess
theresess,
Tack fina ❤️
nouw.com/theresess
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
toppen var värkligen supper fin
nouw.com/amandamalmflod
Ludvig
,
Önskar dig ett underbart avslut på denna sommar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50