Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

VÄRLDENS BÄSTA EVENTMORGON

Igår 8.00 möttes vi upp på Hotel Bellora. Förväntansfulla och kanske lite nervösa tjejer för det var löpning som stod på schemat för eventet.

Morgonträning med löpning/stationsbaserad träning, frukost och mys var upplägget.
Jag kan seriöst inte komma på något bättre sätt än att starta dagen såhär. 23 helt fantastiska, inspirerande tjejer som har kommit för att träna tillsammans med mig. Tacksam!

Vi stack ut 8.15 och tränade tillsammans i ca 1,5 timma med fokus på intervaller. Då transportsprang till olika backar, trappor & styrkestationer. Så när vi var tillbaka på hotellet 9.30 var vi alla helt otroligt hungriga. Haha!! Så då passade Belloras magiska frukostbuffé så gott.

Vi klarade oss från regnet också som tur var och jag är sååååå imponerad över dessa tjejer. Sån gemenskap, så mycket pepp och kärlek. Och självklart en riktigt fin prestation, det var ett tufft pass. Men det syns också hur mycket lättare det är när man gör det tillsammans och dras med av all power.

Tack tjejer från botten av mitt hjärta. Ni är grymma!!!
Har fått en del frågor om att kanske starta upp en löpargrupp, att ha events lite oftare etc. Och jag funderar på det. Hade ju varit riktigt kul faktiskt. Är du intresserad av det på något vis? Kanske att ses en gång i veckan och springa ihop? Hör av dig isåfall på min mail (svenssontherese@hotmail.com , eller på Insta-DM).

Vid 11 avslutade vi morgonen och då fick tjejerna med sig var sin goodiebag hem. Och ett stort grattis till Melisa och Maria som vann var sitt par löparskor från Saucony.

Stort tack till Hotel Bellora, Saucony, Celsius Sverige, Fast Sverige, Deli & Coffee Nord Clinic & Go coco sportswear.

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
saknar dina vardags inlägg här <3
theresess
theresess,
Jag med!!!!! Dom kommer tillbaka NU. <3
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229