Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Vad har hänt senaste veckan...

Hej darlings. Här är en liten recap om vad som har hänt på sistone! Tiden bara rullar... Det är måndag och fredag hela tiden hörrni. Och jag jobbar mest atm ;) haha..

I tisdags hade jag och Vitamin Well en eventklass på Barrys! Veckan fylldes sedan med fulla klasser och riktigt härlig feeling. Sjukt bra vecka!

Har spenderat tid på PT-gymmet med härliga klienter. Här på bilden en fantastiskt inspirerande kvinna som också blivit en nära vän till mig!
Har 2 nya klienter som börjat köra med mig nu förra veckan och sedan blir det en ny start för en del efter jul dvs i början av 2020!

I lördags hade vi teamhäng med Barrys. Mötte upp några tjejer först på ett glas och sedan gick vi vidare till Market för middag (så gott) och sedan gick vi Mia Skäringers show No More Fucks To Give. Imponerande att hon fyllde Scandinavium. Dessutom flera kvällar i rad. Imponerande kvinna det där! En sevärd viktig show!!!!

Träningen dessutom - i ett jädra flow just nu! Mixen av löpning, barrys, styrketräning och HIIT på gymmet. SUCCÉ. På det blir det också yoga 1 gg i veckan!
Har fått till riktigt bra träningspass i veckan och har börjat denna veckan riktigt bra också. Tack kroppen för att du svarar otroligt bra på träning, kost & vila atm. Gillar när vi samarbetar såhär bra!

Förra veckan blev det Barrys 2 pass, 1 löppass, 2 styrketräningspass, 1 HI-intensity & 1 yoga! :)
Vilade 1 dag. Så det vart en dag där det blev 2 träningspass och det var när jag yogade också. Kramis på er, ha en underbar vecka.

Gillar

Kommentarer

APieceofArt
APieceofArt,
Vilken sorts yogaform kör du? ☺️
nouw.com/apieceofart
theresess
theresess,
Såg att jag missat att svara på det här! Lite olika. Jag älskar yin yoga men jag kör även lite vanlig vinyasa. Har en favorit som heter Monika som kör en hot yoga, den är riktigt bra! (Men jobbig)
nouw.com/theresess
rebeccalundqvisttt
rebeccalundqvisttt,
Men så trevligt med träning! fina fina du!
nouw.com/rebeccalundqvisttt
theresess
theresess,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229