Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Tisdag :)

Hej hej heeeej


Avslutade gårdagen på Barrys med lite träning. Armar/axlar/mage är ju ett av mina favoritpass på Barrys och fr. å med 17 augusti är jag tillbaka och har min sena måndagsklass igen. Saknar att instruera den så det ska bli superkul. Där av är jag tillbaka på både måndagar, torsdagar och fredagar nu fram emot hösten. Enligt mig faktiskt de roligaste dagarna på vårt schema!

Igår var det absolut inte lätt att gå iväg till gymmet alls. Jag gick hem efter jobbet och åt lite mellanmål och lade mig sedan i soffan och fick slita mig upp därifrån. Inte trött eller sliten, utan mer omotiverad. Och då får man väl bara ta sig i kragen och gå dit. Perfekt med Barrys då och bara köra.

Idag jobbar jag halvdag, vilket betyder att jag är ledig tills i eftermiddag då jag har två PT-klienter. Har ätit frukost och ska snart pallra mig ner till gymmet för lite styrketräning. Blir rygg idag tänker jag. Sedan ska jag träffa mina föräldrar en sväng. Äta någon lunch på stan bara och ta det lugnt.

Det är väldigt lyxigt att vara ledig på förmiddagen/tidig dag när jag jobbar kväll. Nu under coronatiden så har jag jobbat otroligt långa dagar. Men vad ska man göra?

Ha ni en underbar tisdag. Puss å kram på er 🤍

Gillar

Kommentarer