Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Tillbaka på svensk mark

Hej mina vänner. Hoppas ni hade världens bästa nyårsafton och även haft en grym start på det nya året (trots att det knappt har börjat). Vi kom från Thailand på nyårsafton och har inte hunnit landa än faktiskt. Vi köpte kebabrulle haha och underbara Emma som har lånat vår lägenhet nu när vi varit borta hade köpt snacks och annat gott som vi mumsade på. Så gulligt. Känner mig otroligt snurrig i allt som har med att hitta vardag å rutiner och göra. Jag älskar ju rutiner, men allt jag vill göra just nu är bara att strunta i dom och bara hänga/mysa haha.. Blev iallafall att kasta sig in i rutiner för jag har jobbat igår med 3 klasser på Barrys och jag hade 2 klasser tidigare imorse. Väldigt skönt att vara tillbaka där, det ger mig så mycket positiva vibes. Så härliga medlemmar som ger mig mycket kärlek. Tacksam över att ha det! I onsdags så tog vi det superlugnt, det var skönt att komma hem när allt bara var stängt och alla var off. Vi hade en jättehärlig dag med serier, vi gick och tränade och köpte med oss en godispåse hem och bara tog det lugnt hela dagen. Mina föräldrar var här en liten sväng och lämnade katten som ska bo här medans dom är i Thailand, jag körde dom till flygplatsen igår så nu har gottegrisarna sin månad där! Så avis. Innan det körde jag 2 klasser på Barrys, en vid lunch efter jag kört ut mamma å pappa och sedan tog jag en promenad med Issi i skogen och uträttade lite ärenden. Svidade om och stack ner till gymmet och körde 45 minuter HIIT med bästa Saman. Var sååå otroligt omotiverad, opepp och bara allmänt nä fyfan. Roligt nog så försökte jag avboka men det var för tight inpå så jag bestämde mig för att gå dit och det var ett såååå bra beslut. Tacksam över träning. Och väldigt tacksam över alla härliga träningskompisar jag har. Ni är bäst!!!!


När man kommer från Thailand så blir man ju otroligt morgonpigg och kvällstrött. Jag ligger också helt ur fas med mat. Så jag är hungrig på fel tider och har inget sug efter någonting. Är inte superstolt över hur jag har ätit dessa två dagar vill jag lova. Haha. Vi fick tvinga i oss middag igår haha, och idag har jag tur att jag jobbar på Boost för då får jag automatiskt i mig bra mat.

Som jag skrev på Instagram så lämnar jag ett ganska bråkigt år bakom mig. Mycket motgångar och en del tuffa beslut. Så det här avslutet på 2019 känns skönt, känns härligt att kunna lämna det bakom mig och gå vidare in i ett nytt år. Jag har ju verkligen inte jobbat någonting under min månad off så jag är trots något halvdöd just nu väldigt pepp på 2020. Väldigt pepp på min egen träning och hälsa. Men främst pepp på att träffa er i PT-gymmet och online. Har mycket kul på gång! Och jag har fortfarande platser kvar för PT med start nu under januari-mars. Hör av dig om du är intresserad av att investera i dig själv. Du hittar mig på svenssontherese@hotmail.com. Love u. Pusss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229