Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Tillbaka i Gbg

Nämen hallå bästisar. Jag har precis varit ute på en morgonrunda. Utan klocka, så bara lite podd i öronen. Klockan har varit avstängd sedan jag åkte på semester, ganska så skönt faktiskt. Har hamnat i en liten svacka i löpningen atm. Men nu börjar ju Tjejmilen att närma sig så det hjälper motivationen! Har du inte köpt din plats än och vill göra det till ett förmånligt pris så använder du koden THERESEi kassan. Hoppas ju också såklart att vi ses där. Hade varit supermysig att träffa många utav er!

Såååå roligt att ni är många som hört av er till mig gällande PT, men även onlinecoachning. Jag svarar på alla mail och alla era frågor. Jag har även lite mer info att lämna ut till dig som är intresserad. Men det kommer jag vänta lite med här på sociala medier så maila mig vid intresse på svenssontherese@hotmail.com.

Innan jag åkte hem till Göteborg igen så hängde jag 2 dagar i Stockholm. Då käkade vi gott, bland annat sallad på Kale & Crave, TIPS!! Har hunnit med en del svettiga pass på gymmet, både i Sthlm, Gbg & i Portugal (härligt!!). Ni som har följt mig länge vet ju att jag kört otroligt mycket HIIT tidigare och har fått lite feeling för det igen så jag och Anna har lagt upp lite egna woddar. Jag har också hunnit med några Performance på Sats, vilket är bra för variationen. Annars blir det lätt att man kör sina favoriter. 

Men har lite feelings på att min höst kommer bestå av en blandning med löpning, HIIT, Barrys och rörlighet. Fin kombo ändå.

På tal om Göteborg, så är jag hemma, och det är dags att gå till jobbet idag faktiskt. Måttligt taggad om jag ska vara ärlig, det har varit skönt att vara ledig och jag känner att jag inte riktigt är 100 % redo för workmode än.

Önskar i vart fall en supermysig dag. Pusss på er!

Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Hur kan man bli så brun!!! 😁
nouw.com/lycklig
theresess
theresess,
Haha tackar mina gener för ett bra pigment 😉
nouw.com/theresess
Cornelia
Cornelia,
Hej!
Tack för en inspirerande blogg. Fann din blogg för någon månad sedan och att läsa dina inlägg + de soliga dagar vi har haft har hjälpt mig att komma igång med träningen. Så tack! Har nyligen upptäckt glädjen i löpträning men känner att de skor jag har (har ett par slitna nike, "allround" tror jag) inte är optimala.
Tänkte därför fråga om du har tips på bra löpskor?

Ha en fin kväll!
theresess
theresess,
Hej Cornelia. Tack för ditt meddelande. Så fint 😊 Och glad jag blir för att jag har inspirerat och motiverat dig! Jag springer i New Balance skor just nu och har gjort det sedan Göteborgsvarvet. ÄLSKAR!!! Ska du satsa på en modell som funkar i ur och skur så skulle jag rekommendera New Balance 1080. Riktigt bra sko! Kram Therese <3
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229